Libnet.ro
UNICEF

16:45

inca noua vranceni, depistati pozitiv cu Covid 19 in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
inca noua vranceni, depistati pozitiv cu Covid 19 in ultimele 24 de ore

Pana duminica, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 3. 864 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 374 au fost declarate vindecate si externate. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. inca doi romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul ajunge la 148de decese

Inca doua persoane infectate cu COVID-19 au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre un barbat din Galati si o femeie din judetul Giurgiu. Astfel, la nivel national, bilantul.

Constantin Dina, director in Ministerul Sanatatii, depistat pozitiv la Covid-19

Directorului Directiei Control si Integritate din cadrul Ministerului Sanatatii, Constantin Dina, a fost depistat pozitiv la COVID-19 iar ministrului Nelu Tataru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

CORONAVIRUS. inca sase pacienti cu COVID-19 au murit. Bilantul ajunge la 146 de victime in Romania

Inca sase persoane infectate cu COVID-19 au murit, anunta Grupul de Comunicare Stategica. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 51 si 84 de ani, cu afectiuni medicale grave sau care au fost.

inca sase romani ucisi de COVID-19. Bilantul a ajuns la 146

Sase noi decese din cauza coronavirusului au fost inregistrate in Romania. Bilantul a urcat la 146.

CORONAVIRUS. Un spital din Munchen a fost inchis, dupa ce mai multi pacienti si medici au fost confirmati pozitiv cu COVID-19

Coronavirusul castiga teren in Munchen, Germania. Mai multi pacienti si medici de la Spitalul Helios au fost depistati pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care unitatea medicala a fost inchisa pentru.

A tinut o slujba religioasa la el acasa, in plina pandemie. Doi credinciosi sunt pozitiv COVID-19, iar procurorii i-au facut dosar penal

In total, 68 de persoane sunt in autoizolare dupa ce slujba religioasa s-a tinut fara avizul Directiei de Sanatate Publica.

CORONAVIRUS |inca trei decese ale unor pacienti infectati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 151 de victime, in Romania

Inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre trei barbati din judete Ilfov, Suceava si Galati, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul deceselor din Romania ajunge la.

Corespondentul Antena 3 in Londra are simptome de COVID-19. A explicat, in direct, ce simptome are

Corespondentul Antena 3 in Londra, Mircea Maer, are simptome de COVID-19. Acesta a explicat in direct ce simptome are.

Pacientii cu Covid-19 din Brasov, tratati in saloanele unde erau bolnavii de TBC

In plina pandemie, cand lupta ar trebui sa se duca pentru salvarea pacientilor, la Brasov, razboiul se duce acum pentru salvarea cadrelor medicale. Cu echipamente neconforme si insuficiente, doctorii trateaza pacientii cu Covid-19, chiar in saloanele in care ingrijeau pana nu demult, pacienti bolnavi de TBC. Revoltator este ca personalul medical trebuie sa se schimbe intr-un schimb improvizat in curtea unitatii medicale.

Alerta in comuna din Vaslui, unde o femeie a fost confirmata COVID-19: un copil de 1 an a iesit pozitiv la testul rapid pentru infectia cu noul coronavirus

Un copil de un an din comuna Garceni a fost internat vineri, 3 aprilie, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui cu suspiciune de COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )