Libnet.ro
UNICEF

06:45

inca un nume greu anunta forfait la Australian Open: Raman acasa Simona Halep si ceilalti participanti vor trebui sa respecte poate cel mai strict protocol din tenisul mondial

B1 B1,
inca un nume greu anunta forfait la Australian Open: Raman acasa Simona Halep si ceilalti participanti vor trebui sa respecte poate cel mai strict protocol din tenisul mondial

Americanul John Isner, locul 25 mondial in tenisul masculin, a anuntat ca nu va participa la Australian Open 2021 din cauza restrictiilor legate de COVID-19. intr-un comunicat de presa, sportivul a explicat ca. continuă pe B1

Primele doua jucatoare din Romania eliminate in calificarile pentru Australian Open

Irina Bara si Gabriela Talaba au parasit calificarile pentru Australian Open inca din primul tur, meciuri care au avut loc la Dubai din cauza pandemiei de coronavirus.

Start in calificarile de la Australian Open! Doua romance au fost eliminate inca din prima zi

Gabriela Talaba si Irina Bara foto) au fost eliminate, duminica, in turul I al calificarilor pe tabloul principal al Australian Open.

Marius Copil eliminat in calificarile pentru Australian Open de un jucator clasat pe locul 794 ATP

Singurul reprezentant al Romaniei in calificarile turneului masculin de la Australian Open a fost scos din competitie de un jucator clasat aproape de locul 800 mondial! .

Monica Niculescu, aventura incheiata in calificarile pentru Australian Open. Mihaela Buzarnescu in turul doi!

Jucatoarea Monica Niculescu si-a luat adio de la obiectivul unei noi prezente la Australian Open pe tabloul principal de concurs.

Romania are sapte reprezentanti in calificarile pentru Australian Open

Intre 10 si 14 ianuarie se vor disputa calificarile pentu Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Avertisment pentru jucatorii de la Australian Open. Risca amenzi uriase si chiar expulzarea pentru incalcarea regulilor anti Covid-19

Organizatorii Australian Open au trimis fiecarui participant la editia din acest an o scrisoare de sase pagini in care sunt expuse o serie de masuri care pot fi luate pentru incalcarea protocolului in vigoare pe timpul pandemiei de coronavirus.

Mihaela Buzarnescu, la un pas de tabloul principal de la Australian Open - A castigat un meci de aproape trei ore

Mihaela Buzarnescu 137 WTA) s-a calificat, marti, in turul al treilea al calificarilor pe tabloul principal al Australian Open, dupa ce a trecut de Claire Liu 218 WTA), dupa un meci de doua ore si 54 de minute.

inceput de an cu dreptul: Mihaela Buzarnescu, in turul doi al calificarilor de la Australian Open

Mihaela Buzarnescu, locul 137 WTA, a acces, luni, in turul al doilea al calificarilor pe tabloul principal al Australian Open.

Australian Open, calificari: Irina Bara si Gabriela Talaba au fost eliminate in primul tur

Jucatoarele romane de tenis Irina Bara si Gabriela Talaba au pierdut, duminica, la Dubai Emiratele Arabe Unite), in prima runda a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Australian Open, calificari: Marius Copil, duel cu locul 794 ATP Bara, Talaba, Buzarnescu, Niculescu, Paar si Cristian si-au aflat adversarele

Sapte jucatori romani, unul la masculin si sase la feminin, se vor alinia la startul calificarilor pentru tablourile principale de simplu ale turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )