Libnet.ro
UNICEF

17:30

inca o persoana a murit de COVID-19 in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
inca o persoana a murit de COVID-19 in Republica Moldova

O femeie de 62 de ani din Tiraspol a murit, sambata dimineata, de COVID-19. Pacienta a decedat la spitalul din Slobozia, regiunea transnistreana, unde a fost internata in stare grava, cateva zile in urma, insa nu a mai putut fi salvata de medici. in total, 30 de persoane au murit in Republica Moldova de COVID-19, dintre care cinci cetateni sunt din stanga Nistrului. continuă pe Adevărul

inca o persoana a murit de COVID-19 in regiunea transnistreana

Un barbat de 65 de ani din Tiraspol a murit noaptea trecuta de COVID-19. Pacientul s-a stins din viata la spitalul de boli infectioase din Slobozia, unde a fost internat in stare grava. Acesta este al patrulea deces cauzat de noul coronavirus, care s-a produs in Transnistria. Actualmente, in stanga Nistrului sunt raportate 59 de cazuri de COVID-19.

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova.Bilantul deceselor a ajuns la 25

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. intr-un caz este vorba de un barbat din Cahul, in varsta de 71 de ani, internat in spital pe 2 aprilie. in alt caz este vorba de un barbat de 62 de ani din Glodeni, internat pe 6 aprilie. Bilantul deceselor a urcat la 25.

Ajutorul umanitar din partea Chinei va ajunge astazi in institutiile medicale din Republica Moldova

Cele peste 3 tone de ajutor umanitar din partea Chinei pentru Moldova vor ajunge astazi in institutiile medicale din tara. Ajutorul umanitar include echipamente de protectie individuala pentru personalul medical, transmite IPN.

Pastile Blajinilor s-a amanat in Republica Moldova pentru zilele de 6, 7 si 8 iunie

Celebrarea sarbatorii Pastile Blajinilor a fost amanata pentru datele de 6, 7 si 8 iunie, hotararea a fost luata de catre Mitropolitul Vladimir si presedintele Igor Dodon, in cadrul Sedintei Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )