Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pastile Blajinilor s-a amanat in Republica Moldova pentru zilele de 6, 7 si 8 iunie

Adevărul Adevărul,
Pastile Blajinilor s-a amanat in Republica Moldova pentru zilele de 6, 7 si 8 iunie

Celebrarea sarbatorii Pastile Blajinilor a fost amanata pentru datele de 6, 7 si 8 iunie, hotararea a fost luata de catre Mitropolitul Vladimir si presedintele Igor Dodon, in cadrul Sedintei Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova. continuă pe Adevărul

Republica Moldova duce lipsa de 5 mii de asistenti medicali

Republica Moldova se confrunta cu un deficit de peste cinci mii de asistenti medicali, conditionat de procesele migrationale, cat si de imbatranirea personalului medical. in jur de 17% din asistentii medicali si moase sunt de varsta pensionara, dar continua sa activeze, deoarece serviciile lor sunt solicitate de catre institutiile medicale si de catre populatie.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. Este vorba despre doi barbati, ambii in varsta de 68 de ani. Bilantul deceselor a ajuns la 21.

16 mii de lei pentru bugetarii din Republica Moldova infectati cu COVID-19 in timpul serviciului

Angajatii din autoritatile si institutiile bugetare, precum si cei din institutiile medico-sanitare publice care in timpul exercitarii atributiilor de serviciu s-au infectat cu COVID-19 vor beneficia de o indemnizatie unica in marime de 16 mii de lei. O decizie in acest sens a fost adoptata de Comisia pentru Situatii Exceptionale, transmite IPN.

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova.Bilantul deceselor a ajuns la 25

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. intr-un caz este vorba de un barbat din Cahul, in varsta de 71 de ani, internat in spital pe 2 aprilie. in alt caz este vorba de un barbat de 62 de ani din Glodeni, internat pe 6 aprilie. Bilantul deceselor a urcat la 25.

Urmatoarele doua saptamani ar putea fi declarate libere in Republica Moldova

Angajatii din sectorul public ar putea sa aiba liber si in urmatoarele doua saptamani. Masura care, potrivit Ministerului Sanatatii, s-a dovedit a fi eficienta, urmeaza sa fie propusa Comisiei pentru Situatii Exceptionale, transmite IPN.

Igor Dodon: Republica Moldova intra in scenariul numarul patru privind pandemia COVID-19

Moldova intra in scenariul numarul patru, ceea ce inseamna ca numarul cazurilor confirmate de COVID-19 a ajuns la 1. Presedintele Igor Dodon a declarat ca primele trei scenarii, potrivit opiniei expertilor, au fost gestionate corect, iar odata cu intrarea in cel de-al patrulea scenariu, intram in zona de varf a acestei pandemii. Peste 14 mii de medici ar putea fi implicati in gestionarea crizei epidemiologice, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )