Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministerul Sanatatii: Un medic din Constanta, infectat cu noul coronavirus, a murit

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii: Un medic din Constanta, infectat cu noul coronavirus, a murit

Un medic din Constanta, in varsta de 62 de ani, infectat cu noul coronavirus, a murit, a anuntat mie. continuă pe România Liberă

Un medic din Constanta care a operat o fetita de 7 ani infectata cu COVID-19, marturii sfasietoare

S-a ridicat de la masa, unde era cu familia si a plecat la spital, sa opereze o fetita de 7 ani, infectata cu noul COVID-19. Un medic din Constanta impartaseste emotiile pe care le-a trait si povesteste cum a decurs interventia de 40 de minute, apoi dezinfectarea, de alte 40 de minute.

Un medic din Constanta a acceptat sa opereze o fetita cu COVID-19: I-am spus sotiei sa nu ma mai astepte!

Un medic din Constanta a trecut peste teama si a acceptat sa opereze o fetita de COVID-19, pentru a-i salva viata.

Primul medic roman mort din cauza coronavirusului: un doctor din Constanta tratat la Institutul Matei Bals

Un medic de la Spitalul Judetean din Constanta, infectat cu coronavirus si internat de cateva zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a murit marti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale din cadrul Institutului Matei Bals. Medicul Valeriu Neagoe avea 62 de ani si afectiuni preexistente, au precizat sursele citate. Ministerul Sanatatii a confirmat decesul primului medic roman din cauza coronavirusului, la scurt timp dupa ce informatia a aparut in spatiul public.

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

Valeriu Neagoe, primul doctor roman care a murit infectat cu coronavirus: A pierdut lupta cu virusul asta nenorocit

Dr. Valeriu Neagoe, un cunoscut medic din Constanta, a murit la Institutul Matei Bals din Bucuresti, iar potrivit unor colegi, acesta a fost infectat cu coronavirus, dupa ce ar fi intrat in contact cu un asistent infectat.

Un brancardier din Mures a murit infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au raportat inca patru decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al mortilor a ajuns la 482 in Romania.

Un voluntar aduce alimente la caminul de batrani din Galati infectat cu coronavirus

Un tanar voluntar din Galati merge la caminul de batrani din acest oras aducand produse alimentare s.

Mesajul dureros al unui medic din Constanta: Doamne, nu vreau sa fiu un numar

Dr. Florian Stoian, un cunoscut medic din Constanta, a transmis un mesaj dureros dupa moartea dr. Valeriu Neagoe, primul doctor roman care a murit infectat cu coronavirus.

Angajat al Postei, infectat cu coronavirus: a intrat in contact cu sute de oameni carora le-a impartit pensiile si alocatiile

O angajata a Postei Romane a fost internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca, dupa ce rezultatul analizelor a indicat ca este infectata cu noul coronavirus.

inca o asistenta medicala din Tandarei, depistata cu noul coronavirus

Numarul cadrelor medicale, infectate cu noul coronavirus a ajuns la 8 in judetul Ialomita, dupa ceo asistenta de la Spitalul Orasenesc din Tandarei a fost confirmata pozitiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )