Libnet.ro
UNICEF

14:30

inca o retragere de la Eurovision Romania 2019: E mai bine pentru toata lumea!

Adevărul Adevărul,
inca o retragere de la Eurovision Romania 2019: E mai bine pentru toata lumea!

Dupa Mihai Traistariu, inca un concurent si-a anuntat retragerea din Selectia Nationala Eurovision 2019, motivand ca decizia este benefica pentru toata lumea. continuă pe Adevărul

Eurovision Romania 2019: in ce ordine intra cei 12 concurenti in cea de-a doua semifinala VIDEO

TVR a dezvaluit ordinea in care cei 12 concurenti vor urca pe scena in cea de-a doua semifinala Eurovision Romania 2019, care se va desfasura pe 10 februarie, la Arad.

Cine sunt invitatii speciali din a doua semifinala Eurovision Romania 2019 si cum va arata scena VIDEO

Seria show-urilor Eurovision Romania continua duminica, 10 februarie, la Arad, cu a doua semifinala, unde pasiunea, emotia si bucuria isi fac vocea auzita la poalele Zarandului.

Eurovision Romania: ce va fi la semifinala de la Arad

Duminica va fi difuzata cea de-a doua semifinala a Selectiei Nationale Eurovision, la care vor participa 12 piese. Juriul si publicul decid cine merge in finala nationala.

Motivul pentru care Traistariu a ratat si Eurovision Belarus 2019: Sufar ca un caine

Cantaretul Mihai Traistariu 39 de ani) a povestit care este motivul pentru care nu a mai ajuns la Eurovisionul din Belarus si a pierdut, astfel, orice sansa de a ajunge in finala.

Ce s-a vandut cel mai bine pe OLX in 2018

OLX, cel mai mare site de anunturi din Romania, a realizat topul categoriilor cu cele mai tranzactionate produse pe platforma pe parcursul anului precedent, disponibile in cele mai accesate categorii: Electronice si electrocasnice, cu.

Oamenii de stiinta au confirmat: alcoolul te ajuta sa vorbesti limbiile straine mai bine

Pe de o parte, alcoolul te face sa scapi de inhibitii si sa vorbesti mai usor cu cei din jur, chiar si intr-o limba straina. Pe de alta parte, bautura afectaza abilitatiile de concentrare deci poate fi mai di.

Analiza celor mai bine vandute produse pe OLX in 2018

OLX, a realizat topul categoriilor cu cele mai tranzactionate produse pe platforma pe parcursul anului precedent, disponibile in cele mai accesate categorii.

Scandalos. Alti doi medici straini ar profesa in Romania, la mai multe clinici private din Capitala, fara sa aiba drept de practica

In plin scandal iese la iveala faptul ca alti doi medici straini ar profesa in Romania, la mai multe clinici private din Capitala, fara sa aibadrept de practica. Potrivit TVR, ar fi vorba despre.

Bancul zilei: Un produs superior nu e neaparat si mai bun pentru tine

Intra un tip intr-un sex-shop pentru a-si procura o femeie gonflabila. Vanzatorul intreaba: Va dau una simpla sau cu intelect? Cu intelect. A doua zi se intoarce omul la magazin: Schimbati-o va rog.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt absolut socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Mai multi pensionari din Spania au iesit in strada pentru a cere pensii mai mari. Manifestatiile au avut loc in mai multe orase, relateaza Agentia France-Presse. Modelul preluat de spanioli este cel din Fran.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )