Libnet.ro
UNICEF

18:45

inca un roman din strainatate a murit din cauza coronavirusului Bilantul - 12 romani din diaspora au decedat de la inceputul pandemiei

Hotnews Hotnews,
 inca un roman din strainatate a murit din cauza coronavirusului Bilantul - 12 romani din diaspora au decedat de la inceputul pandemiei

Inca un roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand duminica la 12. Pana in prezent, 73 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19. continuă pe Hotnews

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor - 11

Alti 3 romani din strainatate, mai exact din Italia, Franta si Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor de la inceputul epidemiei ajunge la 11, conform datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategica.

inca 4 decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 22 Printre pacienti, un barbat de 45 de ani mort in ambulanta Un alt barbat a mers de doua ori la spital

Inca patru decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat joi seara in Romania. Pacientii sunt din Dambovita, Timisoara, Arad si Neamt si au 45, 49, 56 si 70 de ani. Printre pacienti se afla un barbat de 45 de ani care a murit in ambulanta, in timp ce era tranportat la spital, si un alt barbat de 49 de ani din Timisoara. El a mers atat la Spitalul Judetean, dar si la Boli Infectioase si a fost diagnosticat cu pneumonie inca din 20 martie, fara a fi insa internat. A solicitat ambulanta cu doua zile in urma, dar nici atunci nu a fost spitalizat, fiindu-i doar recoltat exudat pentru testul COVID.

Un nou deces in Romania din cauza coronavirusului: Bilantul- 18 pacienti decedati

Un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus a fost inregistrat in Romania, bilantul urcand astfel la 18. Este vorba despre o femeie in varsta de 76 ani, din judetul Cluj.

Alte 4 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 34

Alte patru decese din cauza coronavirusului au fost raportate sambata seara, bilantul ajungand la 34, potrivit unei informari a Grupului de comunicare strategica. Este vorba de pacienti cu varste intre 43 si 67 de ani, din Arad, Constanta, Suceava si Hunedoara. Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 1. 452 Pacienti vindecati -139.

Fostul ministru francez Patrick Devedjian a murit din cauza coronavirusului

Patrick Devedjian, fost ministru si figura a dreptei franceze, a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat serviciul sau de presa pentru AFP.

inca trei decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 29

Inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate sambata dimineata in Romania, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Femeia de 27 de ani din judetul Botosani care a murit duminica din cauza coronavirusului este cea mai tanara persoana decedata in Romania de la declansarea pandemiei. Potrivit primarului localitatii din care provine tanara, ea ar fi contractat virusul de la frati de-ai sai care s-au intors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei, scrie Agerpres.

Fost ministru francez, decedat din cauza coronavirusului!

Patrick Devedjian a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat s.

Marea Britanie: Numarul mortilor din cauza coronavirusului a crescut la 759

Un numar de 759 de persoane au murit pana in prezent, in Marea Britanie, din cauza coronavirusului, in ultimele 24 de ore fiind inregistrate 181 de decese, potrivit DAily Mail.

Cati cetateni romani din strainatate sunt afectati de COVID-19. Bilantul in timp real: 73 cazuri, 12 morti

Centrul European pentru Controlul si Preventia Bolilor a dat publicitatii ultimul raport privind situatia infectarilor cu Covid-19 in toata lumea. Iata care este situatia romanilor aflati in alte tari. Care sunt statele cu cea mai scazuta rata a infectiilor si unde sunt romanii Informatiile sintetizate de la misiunile si oficiile consulare ale Romaniei in strainatate, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )