Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fostul ministru francez Patrick Devedjian a murit din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru francez Patrick Devedjian a murit din cauza coronavirusului

Patrick Devedjian, fost ministru si figura a dreptei franceze, a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat serviciul sau de presa pentru AFP. continuă pe Adevărul

Fostul ministru francez Patrick Devedjian a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Printre vicitmele pandemiei de coronavirus in Franta se numara si Patrick Devedjian, fost ministru si figura a dreptei franceze. Acesta a murit la varsta de 75 de ani in noaptea de sambata spre.

Accident extrem de grav in Bistrita-Nasaud. Un copil de 5 ani a murit din cauza tatalui sau, care s-a urcat beat la volan

Un accident extrem de grav a avut loc ieri dupa-amiaza in localtatea Chiuza, Bistriaa-Nasaud. Potrivit autoritatilor, accidentul s-a produs in urma conducerii unui autoturism de catre un sofer beat. Un copil de 5 ani a intrat in stop cardio-respirator, iar ulterior a fost declarat decesul micutului. Cum s-a produs accidentul Accidentul s-a produs in cursul .

Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Femeia de 27 de ani din judetul Botosani care a murit duminica din cauza coronavirusului este cea mai tanara persoana decedata in Romania de la declansarea pandemiei. Potrivit primarului localitatii din care provine tanara, ea ar fi contractat virusul de la frati de-ai sai care s-au intors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei, scrie Agerpres.

inca un roman din strainatate a murit din cauza coronavirusului Bilantul - 12 romani din diaspora au decedat de la inceputul pandemiei

Inca un roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand duminica la 12. Pana in prezent, 73 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor - 11

Alti 3 romani din strainatate, mai exact din Italia, Franta si Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor de la inceputul epidemiei ajunge la 11, conform datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategica.

Fost ministru francez, decedat din cauza coronavirusului!

Patrick Devedjian a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat s.

Actorul american Mark Blum a murit din cauza Covid-19

Actorul american Mark Blum, cunoscut din filme ca Desperately Seeking Susan si Crocodile Dundee, a murit din cauza unor complicatii provocate de Covid-19.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

De ce a demisionat Victor Costache. Fostul ministru al Sanatatii rupe tacerea

O decizie care a luat pe toata lumea prin surprindere a fost cu siguranta demisia lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii in plina criza sanitara. Vestea a starnit numeroase controverse in spatiul public. Iata adevaratul motiv pentru care fostul ministrul a renuntat la portofoliu. De ce a demisionat Victor Costache in urma unei discutii .

Fostul fotbalist roman Avram Goia a decedat in Spania din cauza infectarii cu noul coronavirus

Fostul fotbalist roman, Avram Goia, a decedat in Spania, la varsta de 61 de ani din cauza infectarii cu noul coronavirus. Avram Goia a activat la echipa Olimpia Satu Mare si de mai multi ani era stabilit in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )