Libnet.ro
UNICEF

08:45

inca sase romani au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Bilantul ajunge la 417 decese

Antena3 Antena3,
inca sase romani au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Bilantul ajunge la 417 decese

Alti sase romani au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca bilantul ajunge la 417 decese, pana sambata dimineata, informeaza Grupul de Comunicare Stratetica. continuă pe Antena3

Scriitorul chilian Luis Sepulveda a murit din cauza infectarii cu coronavirus, intr-un spital din Spania

Pandemia de coronavirus face victime si printre celebritatile lumii. Scriitorul chilian Luis Sepulveda, in varsta de 70 de ani, a decedat joi, dupa ce fusese diagnisticat cu COVID-19, scrie El.

Seful staff-ului administratiei prezidentiale din Nigeria a murit din cauza infectarii cu COVID-19. Moartea sa ar putea aduce schimbari importante la varful puterii

Seful staff-ului administratiei prezidentiale din Nigeria a murit vineri din cauza infectarii cu COVID-19. Abba Kyari este oficialul cu cea mai inalta functie care moare in Nigeria din cauza infectiei cu noul co.

Alti 11 romani au murit din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 411

Alte 11 noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 411. Trei dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean Suceava. Coronavirus in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 8. 067 Pacienti vindecati - 1. 508INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia din 17 aprilie.

Un pompier ISU de 48 de ani a murit din cauza coronavirusului

Un pompier de 48 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, a murit din cauza coronavirusului. Barbatul este decesul cu nr. 416 inregistrat in Romania si suferea si de obezitate. Barbatul de 48 de ani era conducator auto pe autospecialele de stingere.

inca 4 decese provocate de COVID-19, in Romania. Bilantul a ajuns la 421

Inca patru romani au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca bilantul oficial ajunge la 421 decese, sambata seara, informeaza Grupul de Comunicare Stratetica.

Activitate suspendata la fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului Alti 6 salariati, internati cu suspiciune

Fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie si-a suspendat activitatea, iar salariatii au fost trimisi in izolare acasa, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului. Potrivit Prefecturii Sibiu, sase angajati au fost internati la Spitalul Judetean, fiind suspecti de COVID-19.

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392 in Romania

Inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

372 de decese in Romania din cauza coronavirus

Inca zece persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 372.

Bilantul mortilor din cauza COVID-19 a ajuns la 411. O femeie de 46 de ani, cea mai tanara victima

Alti 11 romani au murit din cauza coronavirusului, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Cea mai tanara victima este o femeie de 46 de ani, din Galati. Bilantul total al victimelor ajunge la 411.

China a inregistrat o scadere cu 6,8% a PIB, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oara din 1976

Economia Chinei s-a contract in trimestrul intai pentru prima data in istoria sa, cu o scadere de 6,8% pe un an, provocata in cea mai mare parte de pandemia de COVID-19 care practic a blocat activitatea tarii, potrivit datelor statistice oficiale publicate vineri, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2599 seconds )