Libnet.ro
UNICEF

21:45

inca o tara pacalita: Marea Britanie a cumparat din China teste pentru coronavirus de 16 milioane de lire. Nu merg

B1 B1,
inca o tara pacalita: Marea Britanie a cumparat din China teste pentru coronavirus de 16 milioane de lire. Nu merg

Guvernantii britanici se dau de ceasul mortii sa recupereze 16 milioane de lire sterline, bani cu care au cumparat kit-uri de testare pentru coronavirus care s-au dovedit a fi ineficiente. Downing Street a achitat su. continuă pe B1

Pandemia Covid-19. Franta si Marea Britanie cer explicatii Chinei. Raspunsul Beijingului

Marea Britanie a avertizat joi China ca va trebui sa raspunda unor intrebari dure legate de gestionarea crizei coronavirusului. China a facut apel vineri la unitate internationala dupa criticile formulate de presedintele francez Emmanuel Macron si de mai multe capitale occidentale privind gestionarea epidemiei de catre Beijing.

Barbat intors din Marea Britanie, depistat pozitiv cu noul coronavirus abia dupa ce a chefuit cu alti petrecareti. Parchetul a deschis un dosar penal

Un roman - care a revenit in tara din Marea Britanie in luna martie, apoi a participat la o petrecere - a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a respectat masura carantinei.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Peste 800 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore

Numarul deceselor din spitalele din Marea Britanie, provocate de pandemia de coronavirus, a crescut cu 847 in ultimele 24 de ore, ajungand asttfel la un bilant total de 14. 576 de morti, potrivit Ministerului.

Marea Britanie prelungeste cu cel putin trei saptamani masurile de izolare

Marea Britanie va prelungi cu cel putin trei saptamani masurile de izolare impuse de pandemia de coronavirus deoarece o relaxare a acestor masuri ar afecta sanatatea publica si economia, a anuntat joi ministrul de externe britanic, Dominic Raab.

De la someri la sezonieri europeni, Marea Britanie se mobilizeaza pentru a salva fructele si legumele Un prim avion cu 180 de muncitori romani a aterizat la Londra

Pentru a salva salatele, sparanghelul si capsunile amenintate sa putrezeasca pe camp in lipsa mainii de lucru, Marea Britanie mobilizeaza tot ce poate, de la someri, studenti si . muncitorii sezonieri europeni, in ciuda Brexitului, scrie AFP.

Prima condamnare pentru nerespectarea restrictiilor. Pedeapsa primita de un tanar din Salaj, intors din Marea Britanie si care a fugit de trei ori din izolare si carantina

Un tanar de 28 de ani din Salaj care s-a intors din Marea Britanie si a fugit de 3 ori din izolare si carantina a primit 8 luni de inchisoare cu suspendare. in dosar a fost trimis in judecata un medic epidemiolog de la DSP Salaj banuit ca l-a ajutat pe tanar, potrivit Mediafax.

CORONAVIRUS |Zi neagra in Marea Britanie: Peste 860 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore. Cea mai mare crestere din ultimele cinci zile

Marea Britanie a raportat, joi, 861 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, numarul total ajungand astfel la 13. 729 de morti. Aceasta este cea mai mare crestere zilnica in ultimele cinci zile. in.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: 761 de decese in ultimele 24 de ore. Bilantul total se apropie de 13.000 de morti

Numarul deceselor provocate de Covid-19, raportat in ultimele 24 de ore, in spitalele din Marea Britanie este de 761, bilantul total ajungand la 12. 868 morti, relateaza The Guardian. Numarul testelor.

Coronavirus Marea Britanie: O batrana in varsta de 106 ani a invins COVID19

O femeie de 106 ani, despre care se crede ca este cel mai in varsta pacient din Marea Britanie, a reusit sa invinga noul coronavirus si a fost externata din spital, relateaza Reuters.

Doua treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au angajati in somaj tehnic

Doua-treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au toti angajatii sau o parte dintre ei in somaj tehnic. Guvernul britanic le plateste 80% din salariu, scrie Retures.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )