Libnet.ro
UNICEF

10:46

inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 929 in Romania

Adevărul Adevărul,
inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 929 in Romania

Inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit, sambata, fiind vorba despre o femeie si doi barbati, toti avand si alte afectiuni. Bilantul a ajuns la 929. continuă pe Adevărul

Alte trei persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilantul a ajuns la 929

Inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit, sambata, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o femeie si doi barbati, toti avand si alte afectiuni. Bilantul a ajuns la 929.

inca trei victime ale noului coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 926

Noul coronavirus a mai facut inca trei victime in Romania, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 926.

inca trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 891 de cazuri

Inca trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul deceselor ajunge in prezent la 891 de cazuri.

Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19. Doi dintre ei sunt batrani de la Caminul din Galati

Alte trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul bolnavilor a ramas 23, dupa ce trei decese au fost raportate de doua ori, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 888. Joi au murit 24 de romani

Un barbat din Bucuresti si altul din Sibiu au murit joi seara din cauza coronavirusului, bilantul deceselor ajungand la 888 in Romania. in total, joi au murit 24 de romani.

Bilantul deceselor, actualizat cu victime neraportate din martie: inca 25 de morti, numarul total ajungand la 923

Alte 25 de decese au fost raportate vineri dupa-amiaza in tara noastra, ducand bilantul total al deceselor confirmate de la inceputul acestei pandemii la 923. Majoritatea victimelor confirmate in ultima raportare sunt decese mai vechi, chiar si din luna martie.

inca patru victime ale coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 858 in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri la pranz inca patru victime ale noului coronavirus: doua femei si doi barbati. Bilantul epidemiei in Romania a ajuns astfel la 858 de persoane decedate.

Romania trece de pragul psihologic de 15.000 de imbolnaviri COVID-19. inca 320 persoane au fost infectate cu noul coronavirus, bilantul ajunge la 15.131

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, sambata, la 15. 131 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 320 de imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 926 de decese.

inca trei romani si-au pierdut viata. Bilantul total ajunge la 891 de decese provocate de Covid-19

Trei noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate in ultimele ore, ducand bilantul total al deceselor in tara noastra la 891.

Cu inca 4 pacienti infectati cu coronavirus care au murit, bilantul deceselor legate de COVID-19 a crescut la 858

UPDATE Grupul de Comunicare Strategica a raportat, tot marti, alte patru decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din Romania. Astfel, bilantul fatalitatilor legate de cazurile de COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )