Libnet.ro
UNICEF

08:45

inca o vedeta din Romania, aproape de divort. Anuntul soc al serii: ce se intampla

Playtech Playtech,
inca o vedeta din Romania, aproape de divort. Anuntul soc al serii: ce se intampla

Multi o cunosc pe Tily Niculae din seriale, precum La Bloc, sau productiile Contra timp si Contra timp 2. Dar putini stiu ca actrita, in varsta de 34 de ani, a trecut si trece prin momente grele. Tily Niculae la un pas de divort Dupa ce a devenit cunoscuta pentru rolul din sitcom-ul romanesc La . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania a dat cartile pe fata. De ce a divortat: a spus tot adevarul

O vedeta din Romania vine cu detalii despre despartirea furtunoasa dintre ea si tatal copilului ei. Nimeni nu se asteptau ca cei doi sa mearga pe drumuri separate. Sotii au tinut totul ascuns multa vreme inainte de a dezvalui fanilor lor ca au divortat. Adevarul despre divort. O vedeta din Romania vine cu detalii cu .

EXCLUSIV Vedeta din Romania, la un pas de moarte! A ramas cu masina pe marginea prapastiei

Mariana Moculescu, fosta sotie a celebrului compozitor Horia Moculescu, a vazut moartea cu ochii, marti, la munte, unde se afla cu bunul ei prieten, actorul Catalin Lungu. La un moment dat, masina lor a ramas impotmolita pe un drumul inzapezit, din apropierea lacului Scropoasa, si orice manevra a soferului le-ar pus viata in joc. Disperati, .

Inna e mai presus de legile din Romania?! Ce a facut marea vedeta, nu i-a pasat de oameni

Inna a lasat din nou impresia ca nu ii sta gandul deloc la pandemie. Artista pare sa fie adepta miscarii faramasca, lucru constatat in urma actiunilor sale, in special cea recenta, cand a fost surprinsa de fotoreporterii CanCan, in Bucuresti, intr-o ipostaza neconforma cu legile din Romania. Legea, o bariera peste care Inna trece des.

Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil sa conduci

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 36 de judete sunt sub cod galben de ceata vineri dimineata, 27 noiembrie 2020. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. Alerta ANM: Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil de condus Conform ANM, pana la ora 9:00 va fi ceata in judetele: Alba zona joasa, .

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

inca un spital din Romania functioneaza fara autorizatie de securitate incendiu

Spitalul Municipal Dorohoi functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, din cauza ca unitatea medicala nu dispune de cai de evacuare pentru situatii de urgenta, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii.

Actrita Diana Sar este infectata cu COVID-19. Cum se simte vedeta din serialul Vlad (VIDEO)

Actrita Diana Sar a dezvaluit ca a fost diagosticata cu noul coronavirus. Vedeta din serialul Vlad a povestit intr-un filmulet postat pe pagina personala de Instagram ca a avut simptome usoare si chiar a.

Topul influencerilor din Romania. Aproape jumatate dintre creatorii Instagram sunt implicati in fraude

Un studiu realizat de companiaHypeAuditorarata ca majoritatea influencerilor din Romania au incercat macar o data o metoda artificiala pentru cresterea in Instagram, iar cel putin 15% dintre ei au vizibile anomalii de crestere.

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

370 de milioane de euro de la UE pentru infrastructura de alimentare cu apa si de canalizare din Romania

Comisia Europeana a aprobat, astazi, o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati si a extinde infrastructura de alimentare cu apa si de canalizare in sase judete din Romania: Constanta, Calarasi, Dambovita, Ialomita si parti din judetul Ilfov si Brasov, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )