Libnet.ro
UNICEF

08:00

Inna e mai presus de legile din Romania?! Ce a facut marea vedeta, nu i-a pasat de oameni

Playtech Playtech,
Inna e mai presus de legile din Romania?! Ce a facut marea vedeta, nu i-a pasat de oameni

Inna a lasat din nou impresia ca nu ii sta gandul deloc la pandemie. Artista pare sa fie adepta miscarii faramasca, lucru constatat in urma actiunilor sale, in special cea recenta, cand a fost surprinsa de fotoreporterii CanCan, in Bucuresti, intr-o ipostaza neconforma cu legile din Romania. Legea, o bariera peste care Inna trece des. continuă pe Playtech

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Topul influencerilor romani: Cea mai mare parte a influencerilor din Romania este reprezentata de femei. Peste 47% dintre creatorii Instagram din Romania sunt implicati in fraude - studiu

Majoritatea influencerilor au incercat macar o data o metoda artificiala pentru cresterea in Instagram, iar cel putin 15% dintre ei au anomalii de crestere vizibile. Conform studiului, 47% dintre influencerii romani activi in Instagram si-au construit comunitatile utilizand practici frauduloase precum followunfollow, comentarii neautentice, anomalii de crestere etc), inclusiv celebritatile din categoria macro-influenceri, unde procentul ajunge la 55,21%. Cine este cel mai influent creator din Romania.

Ea este cea mai tanara mama din Romania. Povestea terifianta, la ce orori a fost supusa de tatal ei

Mama mea este copil este descrierea unei situatii des intalnite in Romania, unde fetele devin parinti la varsta papusilor, din diferite motive. Fie educatia, societatea sau destinul, ceva le frange brusc adolescenta, aducand pe lume suflete pentru care nici corpul nu este pregatit, daramite mintea. Este si cazul unei fetite din Ilfov, care, in .

Actorul din Romania care si-a riscat viata pentru un rol. A fost aruncat in Dunare (exclusiv)

Un actor iubit din Romania si-a riscat viata pentru un rol. Acesta a fost aruncat in Dunare. Ce a patit Despre ce rol e vorba si in ce film pot vedea romanii secventa deosebita, dar si riscanta din care a facut parte artistul? Un actor roman si-a riscat viata pentru un rol Arta cere sacrificii, .

VIDEO INTERVIU Vlad Voiculescu si Oana Toiu, despre planurile USR PLUS pentru noul Parlament. Voiculescu: Nivelul de degradare profesionala la care au ajuns multe dintre institutiile din Romania e provocat exact de politizare Oana Toiu: Noi ce am promis

In pragul alegerilor parlamentare, Vlad Voiculescu si Oana Toiu au vorbit, la interviurile HotNews. ro, despre cele 40 de angajamente ale USR PLUS pentru urmatorii 4 ani si despre planul partidului pentru urmatorul legislativ. Vlad Voiculescu a lamurit zvonurile legate de studiile sale, a vorbit despre relatia cu Nicusor Dan si a spus ca in doua saptamani va putea fi, in sfarsit, viceprimarul Capitalei. Universitatea pe care am terminat-o este in toate topurile internationale. Este, de asemenea, o facultate pe care o termina circa 18% din cei care o incep. E un pic diferit fata de facultatile pe care le vedem pe CV-urile demnitarilor din Romania, a explicat Vlad Voiculescu.

Un anti-inflamator ieftin, testat ca tratament pentru Covid-19. Pe piata din Romania costa circa 10 leicutia

Noi descoperiri ale specialistilor, in lupta impotriva noului coronavirus. in cadrul unuia dintre cele mai mari studii din lume , anti-inflmatorul Colchicina va fi testat ca posibil tratament pentru SARS-CoV-2.

Cum se gatesc corect carnea, legumele si ouale. Secretul unui chef de top din Romania

Un bucatar cunoscut le ofera cateva sfaturi veritabile gospodinelor. Acesta marturiseste secretele invatate in cele mai mari bucatarii in care a lucrat. Cum ar trebui sa gatesti corect carnea, legumele si ouale? Secrete de la un bucatar cunoscut: Cum sa gatesti corect carnea, legumele si ouale? Mancarea delicioasa are la baza reguli simple pe care .

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis. in ce oras se afla

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis a fost deschisa la Timisoara. Cafeneaua a fost deschisa la Timisoara saptamana trecuta ofera produse pe baza de cannabidiol CBD), fiind singura de aest gen din Romania. S-a deschis prima cafenea din Romania care ofera produse pe baza de cannabis. Cat costa o cafea Prima .

Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil sa conduci

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 36 de judete sunt sub cod galben de ceata vineri dimineata, 27 noiembrie 2020. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. Alerta ANM: Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil de condus Conform ANM, pana la ora 9:00 va fi ceata in judetele: Alba zona joasa, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )