Libnet.ro
UNICEF

13:30

inca o veste proasta pentru Ianis Hagi! Decizia care il poate scoate definitiv din calculele lui Steven Gerrard

Playtech Playtech,
inca o veste proasta pentru Ianis Hagi! Decizia care il poate scoate definitiv din calculele lui Steven Gerrard

Ianis Hagi si-a pierdut locul de titular la Glasgow Rangers dupa inceputul foarte modest de campionat. Romanul a ramas pe zero atat la goluri cat si la pase decisive. Iar incepand de la partida din weekend, contra lui Kilmarnock, a ramas si pe banca de rezerve. Mai mult, oamenii care i-au luat locul s-au descurcat . continuă pe Playtech

Cea mai proasta veste pentru Ianis Hagi! Nimeni nu il mai poate salva dupa ultimul meci al lui Rangers

Glasgow Rangers s-a impus in etapa a cincea a campionatului din Scotia, scor 2-0, pe propriul teren, contra lui Kilmarnock. Dupa acest meci, formatia pregatita de Steven Gerrard revine pe primul loc in campionat, cu 13 puncte. Dar pentru Ianis Hagi nu sunt deloc motive de sarbatoare. Internationalul roman a fost tinut pe banca de .

Steven Gerrard a luat decizia finala in privinta lui Ianis Hagi! Englezul a facut anuntul

Ianis Hagi a avut un start de sezon dezamagitor in Scotia, cu zero pe linie la nivel de goluri si pase decisive. Analistii TV din Scotia si chiar fanii lui Glasgow Rangers cer ca romanul sa nu mai prinda echipa o lunga perioada. Unii vorbesc deja despre teapa pe care si-a luat-o vicecampioana Scotiei si .

Ianis Hagi, in cel mai neasteptat top 10 din Scotia! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vandut apoi de majoritatea

Ianis Hagi are un inceput foarte modest in acest start de sezon pentru Glasgow Rangers. Nu a reusit sa marcheze sau sa dea vreo pasa decisiva, iar Steven Gerrard a decis sa il treaca pe banca de rezerve. Internationalul roman a prins doar cateva minute in partida pe care Rangers a castigat-o sambata, in fata .

Marcel Ciolacu, sah pentru Guvernul PNL: Le dau o veste proasta!

Presedintele interimar Marcel Ciolacu acuza Guvernul PNL ca nu da importanta inceperii scolilor si ca arunca banii romanilor in stanga si in dreapta, fara scrupule. Le dau o veste proasta! NU vor reusi! Vor pleca acasa! De indata!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )