Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premiera saptamanii: Boyhood, unul dintre cele mai importante filme ale deceniului

Adevărul Adevărul,
Premiera saptamanii: Boyhood, unul dintre cele mai importante filme ale deceniului

Filmul Boyhood: 12 ani de copilarie are astazi premiera in cinematografele din Romania. Filmat pe o durata de 12 ani in care regizorul Richard Linklater urmareste evolutia personajului Mason, pelicula a fost apreciata la scara larga pentru realismul imprimat fotografiei panoramice a adolescentei. continuă pe Adevărul

Matei, Veracomp: Desi sectorul IMM a fost sub asteptari in 2014, pe termen mediu si lung ramane unul dintre cele mai importante

Catalin Matei, CEO al Veracomp, companie mixta romano-poloneza care activeaza din 2007 pe piata locala de distributie IT, subliniaza ca, desi anul 2014 a fost unul cel putin bun pentru companie, sectorul IMM a fost sub asteptari.

TOP 10 cele mai importante transferuri facute in 2015 in fotbalul european

Perioada de transferuri din iarna acestui an a adus mutari importante in fotbalul european. Wilfried, Cuadrado, Nastasic, Victor Valdes si Andre Schurrle si-au schimbat echipele. Intra in material pentru a vedea cele mai importante zece mutari.

Cele mai importante transferuri ale iernii in Europa

Perioada de transferuri in Europa s-a incheiat pe 2 februarie, iar mai jos va prezentam cele mai spectaculoase mutari din campionatele importante.

Legenda Cetatii Ardud si a Bisericii din Acas, doua dintre cele mai tulburatoare povesti ce vin din negura vremurilor

Una dintre cele mai vechi cetati din judetul Satu Mare isi datoreaza popularitatea turistica unei legende care o are in prim plan pe fata principelui Francisc Rakoczi. De aceasi notoriotate se bucura si biserica din Acas cu o vechime de peste 800 de ani si o istorie plina de momente dramatice.

Pecica va avea una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet

In curand orasul Pecica se va putea mandri cu una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet. Hala agroalimentara se va inaugura cu ocazia Zilelor Orasului Pecica, care se va organiza in perioada 7-10 mai.

Subiectele Zilei: Paradoxul romanesc: Ghita e in comisia parlamentara care il va audia pe Coldea; Doua solutii simple care ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme din Romania; Elevii il reclama pe Radu Mazare la DNA. Reactia primarului

Romania, condamnata la CEDO sa plateasca 196. 400 euro din cauza conditiilor din inchisori in 2014. Romania a fost condamnata, anul trecut, la Curtea Europeana. Misterele Declaratiei de Independenta a Statelor Unite, un document uitat aproape 200 de ani la Biblioteca Teleki-Bolyai din Targu-Mures.

Top 5 cele mai bune televizoare LED in 2015

Daca te gandesti sa cumperi un TV in acest inceput de an, trebuie neaparat sa alegi dintre cele mai bune televizoare LED. in primul rand, atunci cand alegi dintre cele mai bune televizoare LED, trebuie sa intelegi care este diferenta si care sunt avantajele dintre acest tip de TV si plasme sau LCD-uri. Practic, televizoarele [].

Tatuaje pe globul ocular, tepi implantati in cap si limbi despicate! Fotografii socante cu cele mai ciudate tatuaje si piercinguri!

Iata cateva dintre cele mai socante transformari la care unii oameni isi supun propriul corp, fie ca este vorba despre tatauje sau piercing-uri dintre cele mai ciudate, fotografii facute tin timpul Venezuela Tatoo Expo! .

Misterele din Hoia-Baciu, una dintre cele mai infricosatoare paduri din lume. Povesti cu OZN-uri si voci ciudate care te cheama

Iubitorii de adrenalina pot incerca o plimbare nocturna, alaturi de ghizi, in padurea Hoia Baciu din Cluj. inca din anii 60, in zona a fost semnalata aparitia unor OZN-uri,iar in 2013 jurnalistii de la BBC au inclus-o pe lista celor mai bantuite paduri din lume.

FOTO Biserica Sfantul Andrei din Frunzanesti, redata circuitului turistic. Restaurarea monumentului istoric a durat un deceniu

Unul dintre cele mai importante monumente istorice din judetul Calarasi, biserica Sfantul Andrei, lasata in paragina mai multi ani, a fost scoasa la lumina. Obiectiv turistic neexploatat, lacasul de cult a intrat in urma cu 10 ani in restaurare, iar acum este la un pas de finalizare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )