Libnet.ro
UNICEF

01:05

incapatanat ca un catar: cum a fost sfatuit Ilie Nastase de Simona Halep si ce a facut fostul lider mondial ATP

Adevărul Adevărul,
incapatanat ca un catar: cum a fost sfatuit Ilie Nastase de Simona Halep si ce a facut fostul lider mondial ATP

Nasty ar fi putut scapa de suspendare, daca ar fi ascultat-o pe Simona Halep. Din pacate, capitanul nejucator a facut ce l-a taiat capul in continuare. continuă pe Adevărul

Prima reactie a Federatiei Britanice de Tenis, dupa scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase la Fed Cup: Suntem profund socati de comportamentul capitanului Romaniei. Vom face o plangere oficiala catre ITF

Federatia Britanica de Tenis, prin vocea presedintelui Michael Downey, condamna comportamentul pe care l-a avut Ilie Nastase sambata, in timpul meciului din Fed Cup, dintre Sorana Cirstea si.

Simona Halep, dupa declaratiile lui Ilie Nastase despre sarcina Serenei Williams: Probabil ca a fost un pic nepotrivit ceea ce a spus, insa din punctul meu de vedere a fost suta la suta gluma

Simona Halep considera ca afirmatiile lui Ilie Nastase la adresa Serenei Williams, care este insarcinata, sunt un pic nepotrivite insa se declara convinsa ca fostul mare tenismen a facut doar o.

Simona Halep despre afirmatiile lui Ilie Nastase cu privire la Serena Williams: Sunt un pic nepotrivite, dar a glumit

Simona Halep este de parerere ca afirmatile lui Ilie Nastase despre Serena Williams sunt un pic nepotrivite, insa este convinsa ca a fost o gluma, arata News. ro.

Federatia Internationala de Tenis face o ancheta dupa o remarca a lui Ilie Nastase despre copilul inca nenascut al Serenei Williams

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, despre copilul inca nenascut al Serenei Williams, scrie News. ro, citand BBC. La conferinta de presa de vineri, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, moment in care Ilie Nastase, in varsta de 70 de ani, s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?.

VIDEO Ilie Nastase si-a continuat comportamentul huliganic si dupa ce a fost dat afara de pe teren: a injurat o ziarista britanica

Ilie Nastase, capitanul nejucator al echipei nationale, a fost eroul negativ al meciului de tenis feminin Romania - Marea Britanie de la Mamaia. Nastase s-a comportat golaneste pe durata meciului, injurand arbitrul meciului si pe cele doua jucatoare britanice. Odata dat afara de pe teren in urma comportamentului sau huliganic, Nastase nu s-a oprit si a injurat-o si pe o jurnalista britanica.

Reactia lui Ilie Nastase dupa victoria Irinei Begu! Cum i-a deranjat acesta pe jurnalistii englezi din nou

Imediat dupa finalul meciului dintre Irina Begu si Heather Watson, Ilie Nastase s-a prezentat la baza Tenis Club IDU, potrivit GSP. Jurnalistii englezi au fost foarte deranjati pentru ca l-au vazut Nastase.

Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a fost suspendat provizoriu, duminica, dupa incidentele petrecute cu o zi in urma, si nu va avea acces la competitiile ITF,.

Ilie Nastase a fost suspendat temporar de la Fed Cup

Federatia Internationala de Tenis a anuntat, duminica, pe contul oficial de Twitter, ca fostul tenisman Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie. Astfel, el nu va mai avea acces la competitiile ITF, arata News. ro.

Mesajul surprinzator al lui Dan Negru pentru haterii lui Ilie Nastase

Ilie Nastase acuzat de rasism pe toate canalele media din lume! Iaca, sunt avocatul lui cu o poveste pentru hateri: Arturh Ashe a fost primul tenismen negru care a castigat US OPEN si Wimbledon! In 75, Ilie.

VIDEO Ilie Nastase, recidivist in materie de mitocanie. Fostul tenisman catre o jurnalista: iti sparg fata

Fostul mare sportiv Ilie Nastase este in centrul unui scandal urias dupa ce a facut circ la meciul Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie. Nastase a facut afirmatii rasiste la adresa Serenei Williams, a pus-o intr-o situatie jenanta pe o jucatoare britanica, a fost dat afara de pe arena, jignind pe aproape oricine i-a iesit in cale. Toate acestea sunt recidive ale fostului tenismen in materie de mitocanie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )