Libnet.ro
UNICEF

00:07

INCENDIAR! Acestia sunt romanii care vor primi trei salarii in plus! Vezi repede daca esti pe lista

B1 B1,
INCENDIAR! Acestia sunt romanii care vor primi trei salarii in plus! Vezi repede daca esti pe lista

Ministerul Educatiei anunta ca va oferi o recompensa financiara pentru profesori care poate ajunge pana la trei salarii suplimentare. Masura ar viza incurajarea dascalilor sa profeseze in mediul. continuă pe B1

INCREDIBIL! Ei sunt CONCURENTII care vor fi ELIMINATI de la SURVIVOR ROMANIA! Ce au facut este INADMISIBIL!

Competitia Survivior Romania devine din ce in ce mai dificila, iar luptele sunt car se poate de grele.

NU E GLUMA! VEZI ce PENSIE vor PRIMI ROMANII de la STAT chiar daca EI NU AU COTIZAT NICIODATA! S-A DAT LEGE!

Chiar daca unii romanii nu au cotizat niciodata la bugetul de stat,in fondul pentru pensii, ei vor putea primi bani, conform Capital.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai periculosi barbati ai zodiacului

Cand un barbat pe care-l placi te invita in oras, zodia lui e ultimul lucru care-ti trece prin minte in timp ce intorci dulapul cu susul in jos ca sa-i tai rasuflarea cu tinuta perfecta. Si nici cand te-ndragostesti nu o faci cu vreun ghid de astrologie in mana.

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )