Libnet.ro
UNICEF

14:45

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai periculosi barbati ai zodiacului

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestia sunt cei mai periculosi barbati ai zodiacului

Cand un barbat pe care-l placi te invita in oras, zodia lui e ultimul lucru care-ti trece prin minte in timp ce intorci dulapul cu susul in jos ca sa-i tai rasuflarea cu tinuta perfecta. Si nici cand te-ndragostesti nu o faci cu vreun ghid de astrologie in mana. continuă pe Antena3

Care sunt cei mai urmariti influenceri din Romania - VIDEO

Trebuie sa recunoastem ca retele sociale ne-au schimbat viata, iar studiile arata ca din ce in ce mai multi romani aleg sa traiasca ghidati de influenceri. Cum arata clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online si cine sunt cei care-i inspira pe romani ne spune Lorena Burlacu.

Procurorul general al Bulgariei, despre Vasil Bojkov, regele jocurilor de noroc, zis Craniul: Este unul dintre cei mai periculosi bulgari dupa 89

Noua ancheta demarata impotriva omului de afaceri bulgar Vasil Bojkov, arestat in Emiratele Arabe Unite, este despre infractiuni crime de jocurile de noroc, a dezvaluit procurorul general al Bulgariei, Ivan Ghesev.

Sergiu Litvinenco, despre declaratia controversata a ministrului de Externe cu privire la conflictul de pe Nistru:Oamenii lui Dodon devin tot mai periculosi

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a afirmat ca oamenii guvernului lui Dodon devin din ce in ce mai periculosi si nocivi pentru Republica Moldova, asta dupa ce ministrul de Externe, Aureliu Ciocoi, a declarat ca Federatia Rusa a intervenit in conflictul de pe Nistru pentru a opri varsarile de sange, dand de inteles in asa fel ca Rusia nu poate fi considerata stat agresor in acel context.

Zeci de misiuni indeplinite de cei mai curajosi pompieri din Buzau. Salvatorul anului a salvat o fetita de la inec chiar de ziua ei

Plutonierul Ionut Valentin Udatu si plutonierul major Marian Catalin Soare au fost decretati cei mai curajosi pompieri din judetul Buzau. Pentru ca au participat la cele mai dificile misiuni din 2019, acestia au fost recompensati de catre conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Olimpicul roman de la Oxford considerat unul dintre cei mai buni matematicieni. Ma ajuta mai mult sa fiu acolo decat in tara

Botosaneanul Cezar Trisca Vicol, unul dintre putinii elevi romani care au ajuns studenti la Oxford, are un palmares de invidiat la olimpiadele scolaresi este unul dintre cei mai talentati tineri matematicieni din tara.

A murit Bebe Pitei, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi ai Constantei

Alexe Bebe) Pitei a fost unul dintre cei mai cunoscuti fotografi ai Constantei, prin mainile lui trecand generatii de tineri care au vrut sa deprinda tainele obiectivului foto.

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

Cei mai romantici romani sunt in Tulcea si Vaslui. Ce judete se afla la polul opus

Dupa verificarea atenta a statisticilor Google, analistii au ajuns la concluzia cacei mai romantici romani locuiesc in Tulcea, Vaslui si Maramures. in aceste judete, cresterea popularitatii sintagmelor legate de Ziua indragostitilor si folosirea lor in cautarile Google a fost cea mai mare.

Costel Alexe (PNL): Sunt convins ca PSD va accepta ca alegerile anticipate sunt cea mai buna solutie pentru intreaga clasa politica romaneasca (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul demis al Mediului, este convins ca PSD va achiesa ca este mai bine pentru intreaga clasa politica romaneasca sa fie declansate alegerile anticipate. PNL si-a dorit si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )