Libnet.ro
UNICEF

14:45

INCENDIAR! Cristian Pomohaci e de neoprit! A fost PRINS iN FAPT la stana: DRAGI MI-S MIE OILE (VIDEO)

B1 B1,
INCENDIAR! Cristian Pomohaci e de neoprit! A fost PRINS iN FAPT la stana: DRAGI MI-S MIE OILE (VIDEO)

Problemele cu legea si scandalurile sexuale din ultimii ani par sa nu il fi afectat foarte tare pe fostul preot si controversatul cantaret Cristian Pomohaci. Acesta are o activitate intensa pe retelele de. continuă pe B1

Imagini deocheate cu Cristian Pomohaci! L-au prins in FLAGRANT! Femeile din sat si-au facut cruce (GALERIE FOTO)

Problemele cu legea nu par sa il afecteze pe Cristian Pomohaci. in timp ce se afla in Statele Unite la concert, in urma cu ceva timp, judecatorii il asteaptauin sala de tribunal. ASTA DA BOMBA! S-a.

Primarul Bacaului a fost prins circuland cu viteza, dar asta era cea mai mica problema. Ce au aflat politistii cand s-au uitat in acte!

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins circuland cu viteza si fara RCA valabil, la iesirea din Bucuresti.

Primarul Bacaului a fost prins circuland cu viteza. Ce au aflat politistii cand s-au uitat in acte!

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins circuland cu viteza si fara RCA valabil, la iesirea din Bucuresti.

Primar la limita legii! Cum a fost prins la iesirea din Bucuresti?

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins circuland cu viteza excesiva la iesirea din Bucuresti.

Destin tragic pentru un barbat din Dambovita! A murit dupa ce a fost prins sub propriul tractor

Un barbat din Candesti Vale, judetul Dambovita, a murit dupa ce a fost prins sub tractorul sau cu care plecase la livada.

Cazul Caracal - FBI: Este putin probabil ca Alexandra sa fi fost ultima victima a lui Dinca daca nu ar fi fost prins Metodele alese pentru a scapa da de cadavre, neobisnuite

Daca nu ar fi fost prins, Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru uciderea Alexandrei si Luizei, ar fi facut si alte victime si este posibil sa existe victime neidentificate ale agresiunilor sexuale, noteaza expertii FBI in raportul realizat in acest caz. Ei spun ca, in comparatie cu autorii rapirilor si crimelor din Statele Unite, metoda folosita de Dinca pentru a scapa de cadavru este unica. intr-un studiu referitor la rapitorii de copii care si-au ucis victimele, doar 3 din 112 autori au folosit incendierea ca metoda pentru a scapa de cadavrua ascunde crime, noteaza expertii FBI, potrivit rechizitoriului in cazul Caracal consultat de HotNews. ro. Procurori: Gheorghe Dinca isi transformase casa intr-o adevarata inchisoare Patul metalic, sudat in perete, avea bucle pentru prinderea unui lant cu care isi lega victimele.

A fost prins suspectul profanarii mormantului unui tanar de 18 ani care a murit din cauza cancerului. A furat 50 de lei de la pieptul

Un barbat,de 33 de ani, din comuna Saulesti, a fost retinut, astazi, pentru 24 de ore in cazul profanarii mormantului tanarului de 18 ani care a murit din cauza cancerului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )