Libnet.ro
UNICEF

13:45

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot

B1 B1,
INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot

Cristian Pomohaci, controversatul preot cantaret, care a fost dat afara cu scandal din Biserica dupa un scandal sexual, isi continua cariera muzicala, desi a fost criticat vehement. Nu demult, artistul a. continuă pe B1

ADIO! A MURIT! LACRIMI AMARE la Casa Regala Britanica! Toata TARA este in lacrimi dupa ANUNTUL MORTII

Cea mai mare fana a printului Harry si a Familiei Regale Britanice a murit la varsta de 99 de ani. INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE FOTO) Este.

Gina Pistol, DECLARATII BOMBA: Ne-am completa! BLONDINA s-a dat de GOL...

Noul sezon al emisiunii culinare Chefi la Cutite va incepe din data de 30 aprilie la Antena 1, relateaza Stirescu. INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE.

Aparitie SOCANTA a sotiei lui Stefan Banica Jr.: Pana la urma ADEVARUL a iesit la iveala!

Lavinia Pirva le-a facut fanilor ei un cadou incendiar! INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE FOTO) Vedeta, care va deveni in curand mama, a publicat in.

LOVITURA pentru CRISTI BORCEA! VALENTINA PELINEL, din nou mireasa? Fanii sunt in STARE DE SOC (FOTO)

Valentina Pelinel a oferit o aparitie incendiara pe retelele de socializare in urma cu cateva zile. INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE FOTO) Vedeta a.

SOC la PRO TV! CABRAL e disperat! Are nevoie de AJUTORUL NOSTRU!

Cabral Ibacka si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu ultima sa postare pe Facebook. INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE FOTO) Vedeta PRO a precizat ca.

BOMBA ANULUI! Cristian POMOHACI a fost dat de GOL de Elena Merisoreanu! ASTA e PREA DE TOT!

Mai e vreun om din tara care nu-l cunoaste pe Cristian Pomohaci? Controversatul cantaret soca o tara intreaga, in urma cu doi ani, cand a izbucnit un imens scandal sexual in care ar fi fost.

MARIA CARNECI lupta cu o BOALA MORTALA! TRAGEDIE in muzica populara! Din pacate, A RAPUS-O

Maria Carneci, indragita artista de muzica populara,s-a implicat, alaturi de alte vedete din Romania, in lupta impotriva hepatitei C. Din pacate, este vorba despre aceeasi boala din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )