Libnet.ro
UNICEF

01:05

LOVITURA pentru CRISTI BORCEA! VALENTINA PELINEL, din nou mireasa? Fanii sunt in STARE DE SOC (FOTO)

B1 B1,
LOVITURA pentru CRISTI BORCEA! VALENTINA PELINEL, din nou mireasa? Fanii sunt in STARE DE SOC (FOTO)

Valentina Pelinel a oferit o aparitie incendiara pe retelele de socializare in urma cu cateva zile. INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE FOTO) Vedeta a. continuă pe B1

Veste de cosmar pentru Cristi Borcea cu cateva zile inainte de Pasti

Judecatoria Sectorului 5 a respins, miercuri, cererea fostului finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea de a fi eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova, insa decizia nu este definitiva. Conform.

Augustin Zegrean: Modificarea Codurilor penale, o invitatie la comiterea de infractiuni / Iohannis sa le atace din nou la Curtea Constitutionala

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca modificarea Codurilor penale - trecuta prin Parlament in procedura de urgenta de catre PSD-ALDE - este un fel de invitatie la comiterea de infractiuni. in opinia acestuia, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa utilizeze cele doua parghii pe care le are la dispozitie - sesizarea Curtii Constitutionale si retrimiterea la Parlament pentru reexaminare.

CRISTI BORCEA, lovitura din partea judecatorilor! Ramane in inchisoare de sarbatori

Cristian Borcea ramane in inchisoare. Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 i-au respins fostului dinamovist, miercuri, cererea de eliberare conditionata. Borcea are posibilitatea de a solicita din nou.

PENTRU O CAUTIUNE DE 4,5 MILIOANE DE DOLARI: Carlos Ghosn va fi eliberat, din nou, in Japonia

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, va fi eliberat din nou dintr-un centru de detentie din Japonia, dupa depunerea unei cautiuni de 4,5 milioane de dolari stabilita, astazi, de un tribunal din Tokyo, transmite Reuters.

UPDATE Proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de deputati. Opozitia anunta ca va sesiza din nou la Curtea Constitutionala: Favorizeaza coruptii in acte publice

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, ca for decizional, proiectele pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Proiectele de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala au ajuns la vot in Camera dupa ce Comisia Iordache a dat raport favorabil, in mare viteza. Deputatii PNL, USR si PMP au criticat, miercuri, in plen, modificarile aduse Codurilor, anuntand ca le vor contesta din nou la Curtea Constitutionala, considerand ca acestea favorizeaza coruptii in acte publice.

VIDEO Cu cateva zile inainte de Paste, la Ranca ninge din nou

Dupa caderile abundente de zapada de la inceputul acestei luni, la Ranca ninge din nou, cu cateva zile inainte de Paste, iar drumarii din Gorj intervin pentru a curata zapada depusa pe Drumul National 67 C - Transalpina.

Fan BingBing nu este la inchisoare! Iat-o din nou pe covorul rosu!

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, dar si una din cele mai bogate, a disparut fara urma anul trecut, toata lumea banuind ca a intrat la inchisoare in urma evaziunii fiscale de care era acuzata. Iata ca nu este asa, iar frumoasa actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu! .

MINUNE DE PASTE? Cristi Borcea, la un pas de a fi ELIBERAT. De ce va iesi din inchisoare

Cristian Borcea a facut o cerere neasteptata iar instanta trebuie sa vada daca dorinta acestuia poate fi dusa la indeplinire.

Business report: Lovitura pentru Uber. Taximetristii castiga si la Curtea de Apel: Uber, scos din Cluj-Napoca; Economia Romaniei, pe locul 15 in UE - am intrecut Portugalia; Cine exploateaza cele mai scumpe terenuri arabile ale statului

6 din 10 angajati romani vor sa-si schimbe jobul in urmatoarele 6 luni. Salariul, principalul motiv pentru care vor sa-si dea demisia. 42,5% dintre angajati planuiesc. 40 de tramvaie cu baterii pentru Timisoara: Electroputere VFU Pascani, turcii de la Bozankaya si polonezii de la Pesa au depus oferte la licitatie. Primaria Timisoara a primit.

Lovitura pentru noul partid Change UK. Un candidat a demisionat in aceeasi zi cu lansarea campaniei. Scandalul a pornit cand acesta a spus despre romani ca ...

Ali Sadjady, candidat pentru noul partid Change UK, a fost fortat sa demisioneze in aceeasi zi cu lansarea campaniei partidului, dupa ce a provocat o serie de comentarii rasiste despre hotii romani de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )