Libnet.ro
UNICEF

17:30

Incendii devastatoare in California!Cel putin cinci persoane au murit, iar alte cateva mii au fost evacuate - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incendii devastatoare in California!Cel putin cinci persoane au murit, iar alte cateva mii au fost evacuate - VIDEO

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte cateva mii au fost evacuate, in urma unui incendiu de vegetatie care a afectat peste 500 de case si cladiri in nordul statului american California, relateaza site-ul ag. continuă pe Antena3

Cutremur cu magnitudine 6,4 in Indonezia. Cel putin zece persoane au murit

Cel putin zece oameni au murit si 12 au fost raniti duminica, in urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,4 care a lovit insula Lombok din Indonezia, informeaza DPA din surse oficiale. Zeci de locuinte si alte cl.

UPDATE Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 a lovit Indonezia. Cel putin 10 oameni au murit

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,4, a lovit insula Lombok din Indonezia, duminica. Cel putin 10 oameni au murit si numeroase cladiri au suferit daune, informeaza Reuters.

Grav accident de circulatie. Cinci persoane ranite in urma unui accident in care a fost implicata o ambulanta

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri in jurul pranzului pe Drumul National 6, inainte de intrarea pe Autostrada A 1. in accident a fost implicata si o ambulanta, fiind ranite cinci persoane.

FOTO VIDEO UPDATE Grecia n lacrimi, dupa incendiul care a devastat un oras si a omort cel putin 83 de persoane / Oameni cu inima strnsa cer ajutor pentru a-si gasi rudele disparute, altii fac eforturi sa identifice cadavrele carbonizate

Echipele de salvare rascolesc, joi, ruinele si pamantul parjolit de foc in speranta ca vor mai gasi supravietuitori, la trei zile dupa ce focul devastator din Grecia a brazdat orasul Mati, omorand cel putin 83 de persoane, printre care cel putin patru turisti straini, relateaza Reuters si AFP.

FOTO VIDEO UPDATE Grecia n lacrimi, dupa incendiul care a devastat un oras si a omort cel putin 85 de persoane / Oameni cu inima strnsa cer ajutor pentru a-si gasi rudele disparute, altii fac eforturi sa identifice cadavrele carbonizate

Echipele de salvare rascolesc, joi, ruinele si pamantul parjolit de foc in speranta ca vor mai gasi supravietuitori, la trei zile dupa ce focul devastator din Grecia a brazdat orasul Mati, omorand cel putin 85 de persoane.

Dezvaluire incredibila. Cel putin 300 de magistrati din Romania au dosare penale

Dezvaluire exploziva publicata de jurnalistii de la Lumea Justitiei. Procurorul Marius Iacob, cel care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, i-ar fi spus Ministrului Justitiei ca 300 de magistrati din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )