Libnet.ro
UNICEF

12:00

Incendiile din Amazonia. Presedintele Bolsonaro, deschis pentru a primi ajutoare financiare

Antena3 Antena3,
Incendiile din Amazonia. Presedintele Bolsonaro, deschis pentru a primi ajutoare financiare

Brazilia s-a declarat marti in cele din urma deschisa primirii de ajutoare financiare oferite de organizatii externe si chiar din partea unor tari pentru a combate incendiile din padurea amazoniana, cu. continuă pe Antena3

INCENDIILE DIN AMAZONIA: Presedintele Bolsonaro accepta ajutorul financiar extern

Brazilia s-a declarat, marti, in cele din urma deschisa primirii de ajutoare financiare oferite de organizatii externe si chiar din partea unor tari pentru a combate incendiile din padurea amazoniana, cu conditia de a controla fondurile, dupa ce anterior presedintele Bolsonaro respinsese ferm oferta financiara de 20 de milioane de dolari propusa de G7, informeaza AFP.

Trump lauda eforturile lui Bolsonaro cu privire la incendiile din Amazonia

Presedintele american Donald Trump a laudat marti eforturile omologului sau brazilian Jair Bolsonaro cu privire la focurile din Amazonia, potrivit AFP.

Emanuel Macron: Liderii din G7 au convenit sa ajute cat mai repede tarile lovite de incendiile din Amazonia

Tarile din grupul celor puternic industrializate G7) au convenit sa ajute cat mai repede posibil tarile lovite de incendiile ce s-au extins in ultimele zile in jungla amazoniana, a anuntat duminica presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a.

Macron: Liderii din G7 au convenit sa ajute cat mai repede tarile lovite de incendiile din Amazonia

Tarile din Grupul statelor puternic industrializate G7) au convenit sa ajute cat mai repede posibil tarile lovite de incendiile ce s-au extins in ultimele zile in jungla amazoniana, a anuntat duminica presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a carui tara gazduieste summitul G7 la Biarritz, scriu AFP si DPA, citate de Agerpres.

Macron: Liderii din G7 au convenit sa ajute tarile lovite de incendiile din Amazonia

Tarile din Grupul tarilor puternic industrializate G7) au convenit sa ajute cat mai repede posibil.

Incendiile din regiunea amazoniana nu ameninta cantitatea de oxigen necesara oamenilor, spun specialistii

Incendiile din padurea amazoniana au captat atentia publicului la nivel global, in ultimele zile. Iar acestea sunt alarmante pentru o serie de motive, printre care faptul ca multe specii de plante si animale, care nu se gasesc nicaieri altundeva pe planeta, se afla in regiune, ca padurea tropicala reprezinta caminul mai multor comunitati de oameni si ca incendiile vor avea urmari in ceea ce priveste criza climatica. insa reducerea rezervelor de oxigen ale planetei nu este unul dintre aceste motive, scrie Scientific American.

Liderii G7 vor acorda un ajutor de 20 de milioane de dolari pentru a combate incendiile din Padurea Amazoniana

Liderii grupului celor sapte tari sunt aproape de a incheia un acord privind asigurarea unui ajutor in valoare de 20 de milioane de dolari pentru a opri incendiile din Padurea Amazoniana, a anuntat presedintia franceza, relateaza AFP si Reuters. Ajutorul presupune in principal trimiterea de bombardiere cu apa Canadair.

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre incendiile din Amazon

Padurea tropicala Amazon arde in prezent intr-un ritm alarmant, iar incendiile din zona par a fi mai amenintatoare ca niciodata. Viteza cu care padurea tropicala arde acum este una record.

Incendiile din Amazon: cum dezinformeaza vedetele pe social media

Situatia din Amazon este una foarte delicata, iar incendiile continua sa se extinda si in momentul de fata in America de Sud. E greu sa intelegi cu adevarat absolut toate aspectele unei.

VIDEO Incendiile din Padurea Amazoniana se extind in ciuda mobilizarii avioanelor si soldatilor

Incendiile continua sa faca ravagii luni in Padurea Amazoniana din Brazilia, in ciuda mobilizarii avioanelor-cisterne, pompierilor si soldatilor pentru a lupta cu flacarile uriase, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )