Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la un apartament din Cluj. Totul a pornit din cauza unei oale de pe aragaz

Adevărul Adevărul,
Incendiu la un apartament din Cluj. Totul a pornit din cauza unei oale de pe aragaz

Bucataria unui apartament situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj a luat foc din cauza unei oale de pe aragaz. O femeie si un copil au ramas blocati in baie, timp in care oala a luat foc, iar flacarile s-au extins in intreaga bucatarie. continuă pe Adevărul

Incendiu la un apartament din Mures. Zeci de persoane, EVACUATE

Un incendiu a izbucnit, vineri, intr-un apartament din Tarnaveni, judetul Mures, un barbat si o femeie intoxicandu-se cu fum, iar alte 40 de persoane fiind evacuate.

Tragedie in Tulcea. Un barbat a murit din cauza unei candele. Omul nu a mai avut nicio sansa

Un barbat din satul tulcean Horia a murit, marti seara, in timpul unui incendiu izbucnit in locuinta sa din cauza unei candele lasate aprinsa nesupravegheata, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de.

UPDATE Ploiesti: Mai multe cartiere au ramas fara curent din cauza unei avarii majore

Mai multe cartiere din Ploiesti au ramas fara curent joi in jurul orei 15. 00 din cauza unei avarii majore la compania Electrica. Furnizorul de energie a comunicat catre Dispeceratul Primariei Ploiesti ca avaria a afectat Cartier Vest, Mitica Apostol, Malu Rosu si strazi adiacente, scrie Observatorul Ph. UPDATE Avaria a durat in jur de ora.

Panicala o scoala din Cluj. Toti elevii au fost evacuati dupa ce centralatermica a luat foc

Panicala o scoala din Cluj. Toti elevii au fost evacuati din cladire dupa ce centralatermica a luat foc. Cadrele didactice au sunat imediat la 112, iar pompierii au intervenit cu doua.

Accident AVIATIC pe aeroportul din Cluj-Napoca! La exercitiu au fost folosite 50 de mijloace de interventie

Pe Aeroportul international Avram Iancudin Cluj-Napoca a avut loc, joi, o simulare de accident aviatic. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Aeroportul.

Faze tari: Un student de 93 de ani s-a inscris la Universitatea Varstei a Treia din Cluj; Marius Stan, savantul roman din seria Breaking Bad: Nu asa se face metamfetamina

Masina aceasta a fost imaginata in 1935 si ar fi trebuit s-o avem pe sosele. Desi nu putem vedea cum arata cu adevarat viitorul, macar ne putem imagina. Iata cum si-au imaginat vizionarii din anul 1935 ca va arata automobilul viitorului. O schita uitata a lui Leonardo da Vinci se dovedeste a fi o minune a ingineriei. Ar fi fost cel mai mare pod al acelor vremuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )