Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE Ploiesti: Mai multe cartiere au ramas fara curent din cauza unei avarii majore

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ploiesti: Mai multe cartiere au ramas fara curent din cauza unei avarii majore

Mai multe cartiere din Ploiesti au ramas fara curent joi in jurul orei 15. 00 din cauza unei avarii majore la compania Electrica. Furnizorul de energie a comunicat catre Dispeceratul Primariei Ploiesti ca avaria a afectat Cartier Vest, Mitica Apostol, Malu Rosu si strazi adiacente, scrie Observatorul Ph. UPDATE Avaria a durat in jur de ora. continuă pe Hotnews

Pericol de explozie la Ploiesti din cauza unei avarii la o conducta de gaze. Mai multe locuinte au fost evacutate

Pericol de explozie la Ploiesti din cauza unei avarii produsa la un bransament de gaze. Mai multe persoane au fost evacuate, iar circulatia trenurilor a fost oprita timp de aproape o ora.

Cine este, de fapt, padurarul impuscat mortal de hotii de lemne in Maramures. Trei copilasi au ramas fara tata

Caz terifiant in Maramures! Un padurar a fost ucis de hotii de lemne, iar mai apoi a fost aruncat intr-o rapa din padurea Rogozului, comuna Lapusa. Cine este, de fapt, barbatul? Povestea din spatele sau a induiosat o tara intreaga. Cine este padurarul impuscat de hotii de lemne din Maramures? Un padurar a fost gasit .

Un deputat ALDE a ramas fara permis, dupa ce a fost sanctionat de doua ori in doar cateva ore de Politia Rutiera

Un deputat ALDE a ramas fara permis de conducere, dupa ce politistii de la Brigada Rutiera l-au suprins de doua ori in timp ce conducea cu viteza. Este vorba despre buzoianul Adrian Mocanu, care a fost depistat circuland pe DN2 E85 cu peste 100 de kilometri pe ora. Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara .

Un deputat ALDE a ramas fara permis dupa ce a gonit intr-o localitate. Ce viteza avea demnitarul

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara permis, pentru coducere cu viteza excesiva. Parlamentarul a fost atat de ghinionist, miercuri, incat nicio abatere in trafic nu i-a scapat netaxata de catre.

Sefa Tarom, demisa in urma cu doua zile: Razvan Cuc mi-a cerut sa tin mai multe avioane la sol in ziua motiunii de cenzura Replica lui Cuc: intoarceti-va acolo unde stiti cel mai bine activitatea: la ticketing si protocol

Madalina Mezei, directorul TAROM pana in urma cu doua zile, sustine ca Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa tina la sol mai multe aeronave Tarom in ziua motiunii de cenzura. Mezei a confirmat pentru HotNews. ro ca Cuc i-ar fi cerut sa tina la sol aeronavele care faceau curse interne spre Bucuresti, astfel incat unii deputati si senatori sa nu mai ajunga la Parlament in ziua motiunii de cenzura. UPDATE: Razvan Cuc raspunde acuzatiilor intr-o postare pe Facebook si o acuza pe fosta directoare TAROM ca minte crezand ca cineva ar putea sa-i securizeze pozitia de director general.

PANICA DIGITALA: Facebook A PICAT in mai multe tari, pe 16 octombrie. Nu mai functioneaza nici Instagram si nici Whatsapp!

Facebook a picat in mai multe tari din Europa, inclusiv in Romania, precum si in mai multe state americane, scrie Libertatea. Reteaua de socializare nu mai putut fi accesata de milioane de utilizatori,.

Ursula von der Leyen ii solicita Romaniei mai multe propuneri pentru postul de comisar european: Mai multe nume ar fi utile pentru a ne apropia de o decizie

Sefa viitoarei Comisii Europene, Ursula von der Leyen, vrea mai multe propuneri de comisar din partea Romaniei. Purtatoarea de cuvant a presedintelui ales al viitoului executiv comunitar, Mina Andreeva, a transmis,.

Sefa Tarom, demisa in urma cu doua zile: Razvan Cuc mi-a cerut sa tin mai multe avioane la sol in ziua motiunii de cenzura

Madalina Mezei, directorul TAROM pana in urma cu doua zile, sustine ca Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa tina la sol mai multe aeronave Tarom in ziua motiunii de cenzura. Mezei a confirmat pentru HotNews. ro ca Cuc i-ar fi cerut sa tina la sol aeronavele care faceau curse interne spre Bucuresti, astfel incat unii deputati sa nu mai ajunga la Parlament in ziua motiunii de cenzura.

Tanar identificat dupa ce a sustras placutele de inmatriculare de la mai multe masini. Ce planuia sa faca cu ele

Un tanar de 29 de ani este cercetat pentru furt dupa ce politistii au stabilit ca acesta a furat placutele de la inmatriculare de la mai multe autovehicule la diferite intervale de timp.

Seful CJ Brasov, discutii cu o delegatie Lufthansa: Mai multe rute aeriene catre destinatii importante de pe Glob ar putea fi deschise pe viitorul Aeroport Ghimbav

Adrian Vestea, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a discutat cu o delegatie a companiei Lufthansa, despre posibilitatea de a deschide mai multe rute aeriene catre destinatii importante din intreaga lume,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )