Libnet.ro
UNICEF

06:15

Incendiu la un bloc din Capitala. Mai multi oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale

Antena3 Antena3,
Incendiu la un bloc din Capitala. Mai multi oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale

Un incendiu a izbucnit, joi noaptea, la un apartament, situat intr-un imobil din Sectorul 5 al Capitalei. Potrivit ISU Bucuresti - Ilfov, fumul gros a ajuns pe scara blocului, dar si la etajele. continuă pe Antena3

Presedintele MEXICAN si mai multi membri ai cabinetului au avut nevoie de iNGRIJIRI medicale. La ce EVENIMENT au participat oficialii

Presedintele Enrique Pena Nientosi mai multi membri ai guvernului mexican au avut probleme medicale dupa ce s-au intors de la un eveniment. Oficialii mexicani au participat la inaugurarea Centrului.

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Gorj a murit in urma unui infarct

Florin Paduraru, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din judetul Gorj, a murit, astazi, in urma unui infarct.

DGPMB: Patru persoane audiate in cazul scandalului dintre mai multi soferi si un taximetrist

Politistii Capitalei au identificat patru persoane, care au fost conduse la audieri la sediul Sectiei 14 Politie, in urma cercetarilor din dosarul ce priveste scandalul dintre mai multi soferi si un taximetrist, informeaza un comunicat de presa al DGPMB, informeazaAgerpres.

Un om de afaceri a injunghiat mortal un barbat intr-un apartament din Capitala. Surse: Era in legitima aparare

Un om de afaceri italian a injunghiat mortal un barbat intr-un apartament din zona Alba Iulia din Capitala. Potrivit unor surse judiciare, citate de News. ro, ar fi fost vorba de legitima aparare.

Surse: Omul de afaceri italian care a injunghiat mortal un barbat intr-un apartament din Capitala era in legitima aparare

Omul de afaceri italian care a injunghiat mortal un barbat intr-un apartament din zona Alba Iulia din Capitala era in legitima aparare, spun surse judiciare. Conform surselor citate, omul de.

Un membru UDMR organizeaza deplasarea maghiarilor care vor sa participe la protestul de pe 20 ianuarie din Capitala(FOTO)

UDMR-istul Eckstein-Kovacs Peter organizeaza o deplasare cu autocarul la Bucuresti pentru cei care vor sa participe la protestul de pe 20 ianuarie, din Capitala. intr-o postare in limba.

Mai multi angajati din sistemul national de EDUCATIE, concediati pentru ABUZURI SEXUALE

Peste 20 de angati din sistemul de invatamant al Frantei au fost conciedati pentru ca erau condamnati pentru agresiuni sexuale asupra minorilor, violente comise asupra minorilor si detinerea.

Rafael Nadal este de parere ca jucatorii cu clasament inferior si cei tineri sa primeasca mai multi bani, pentru a putea trai din acest sport

Rafael Nadal, numarul unu mondial, a declarat la Melbourne, gazda turneului Australian Open, ca este de acord ca tinerii jucatori si cei cu clasament inferior sa primeasca premii mai mari pentru a putea trai din acest sport, relateaza Reuters.

O chestiune de ore pana la transferul lui Stanciu. Va obtine mai multi bani

Internationalul Nicolae Stanciu este foarte aproape de a semna cu Sparta Praga din Cehia, club care a plusat pe langa Anderlecht pentru transferul mijlocasului roman.

Accident grav in Bistrita-Nasaud! Mai multi copii, loviti in drum spre scoala de o masina

Patru copii din localitatea bistriteana Nepos, care se indreptau spre scoala marti dimineata, au fost implicati intr-un accident rutier, dupa ce o masina a derapat pe carosabilul umed. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )