Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mai multi angajati din sistemul national de EDUCATIE, concediati pentru ABUZURI SEXUALE

B1 B1,
Mai multi angajati din sistemul national de EDUCATIE, concediati pentru ABUZURI SEXUALE

Peste 20 de angati din sistemul de invatamant al Frantei au fost conciedati pentru ca erau condamnati pentru agresiuni sexuale asupra minorilor, violente comise asupra minorilor si detinerea. continuă pe B1

Patron IMM: Sunt prea multi angajati la stat

Presedintele principalei organizatii de patroni cu firme mici si mijlocii din Romania, Florin Jianu, considera ca sunt prea multi angajati in sectorul de stat, in timp ce firmele private duc lipsa de lucratori.

Presedintele MEXICAN si mai multi membri ai cabinetului au avut nevoie de iNGRIJIRI medicale. La ce EVENIMENT au participat oficialii

Presedintele Enrique Pena Nientosi mai multi membri ai guvernului mexican au avut probleme medicale dupa ce s-au intors de la un eveniment. Oficialii mexicani au participat la inaugurarea Centrului.

DGPMB: Patru persoane audiate in cazul scandalului dintre mai multi soferi si un taximetrist

Politistii Capitalei au identificat patru persoane, care au fost conduse la audieri la sediul Sectiei 14 Politie, in urma cercetarilor din dosarul ce priveste scandalul dintre mai multi soferi si un taximetrist, informeaza un comunicat de presa al DGPMB, informeazaAgerpres.

Ministrul Educatiei: Cursurile au fost suspendate in mai multe scoli din tara

Cursurile in mai multe scoli din localitati aflate in judetele in care este vreme rea au fost suspendate, a declarat ministrul Educatiei, Liviu Pop, joi, la videoconferinta cu prefectii,.

Un apropiat al premeirului Ungariei cumpara cel mai important hotel din Satu Mare (FOTO)

Unul dintre cei mai apropiati oameni ai premierului ungar Viktor Orban investeste in Romania. Milionarul Tamas Leisztinger ar fi negociat deja cumpararea celui mai important hotel din Satu.

Un apropiat al premierului Ungariei cumpara cel mai important hotel din Satu Mare (FOTO)

Unul dintre cei mai apropiati oameni ai premierului ungar Viktor Orban investeste in Romania. Milionarul Tamas Leisztinger ar fi negociat deja cumpararea celui mai important hotel din Satu.

Femeia cu CEI MAI FRUMOSI SANI DIN LUME a ajuns in Romania! (VIDEO INCENDIAR)

Femeia cu cei mai frumosi sani din lume a venit in Romania. Frumoasa Emily Ratajkowski, 26 de ani, filmeaza pe platourile la Castel Film un proiect care ar putea avea numele Welcome.

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Australian Open (f): Ana Bogdan, la cea mai importanta performanta din cariera: Calificarea in turul al treilea al unui Grand Slam

Ana Bogdan, locul 107 WTA, a obtinut cea mai importanta performanta din cariera, calificarea in turul al treilea al unui grand slam, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Iulia Putinteva din Kazahstan, locul 54 WTA, in mansa secunda a Australian Open.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )