Libnet.ro
UNICEF

18:46

Incendiu in cadrul spitalului judetean din Alba Iulia. Totul a pornit de la o tigara

Antena3 Antena3,
Incendiu in cadrul spitalului judetean din Alba Iulia. Totul a pornit de la o tigara

Un pacient care a fumat intr-un loc nepermis a provocat duminica un incendiu intr-o magazie in care era depozitata lenjerie de pat, situata la etajul al treilea al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba. continuă pe Antena3

FOTO Incendiu la spitalul din Alba Iulia, provocat de un pacient care a fumat intr-o magazie a unitatii medicale

Un pacient internt in Spitaulul Judetean de urgenta Alba a provocat un incendiu in magazia institutiei dupa ce a fumat o tigara in zona respectiva a cladirii.

Duelul viorilor, patru seri cu sali pline la Alba Iulia, Oradea, Cluj si Bistrita

Turneul Duelul viorilor - colectia de primavara 2019, a ajuns la final, dupa ce a entuziasmat spectatorii din Alba Iulia, Oradea, Cluj Napoca si Bistrita. Violonistii Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru si pianistul Horia Mihail au incheiat cu succes cea de-a noua editie a turneului, desfasurata intre 31 martie si 3 aprilie.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, demisie in bloc

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Marius Niculescu, si-a anuntat vineri, 5 aprilie, demisia din functie. Decizia a fost luata in urma scandalului provocat de neregulile descoperite in unitatea medicala de catre ministrul Sanatatii.

Ce a patit romanul care a introdus ilegal in tara un pistol militar letal. Cand a mers sa-l predea Politiei, a ajuns direct in arest

Un barbat din Alba Iulia, care a introdus ilegal in tara un pistol functional si 16 cartuse, pe care l-a predat ulterior la Politie, a fost condamnat la inchisoare cu supendare pentru contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Doi tineri inventivi au castigat 6.000 de lei intr-o singura zi stand in chirie. Ce au patit cand a intrat politia pe fir

Politistii din Alba Iulia cerceteaza penal doi tineri care au gasit o metoda ingenioasa, da ilegala, de a face bani. inchiriau apartamente dupa care furau televizoarele si se faceau nevazuti.

Femeia din Alba care si-a ucis sotul cu o lovitura de cutit, lasand orfani 6 copii, trimisa in judecata pentru omor

Femeia din Alba care si-a ucis barbatul care o batea, lasand orfani sase copii, a fost trimisa in judecata pentru savarsirea infractiunii de omor.

FOTO Drumul spre satul din Alba cu 14 locuitori, modernizat cu 8 milioane de lei. Natura idilica de la Ocnisoara

Primaria comunei Lopadea Noua din Alba a semnat contractul contractul pentru drumul comunal Ciuguzel-Ocnisoara-Odverem in valoare de 8 milioane de lei. Drumul face legatura cu satul Ocnisoara, unde mai traiesc doar 14 locuitori.

INCENDIU la un Spital Judetean de Urgenta! Pompierii au intervenit cu doua AUTOSPECIALE

Un incendiu a izbucnit, duminica, in zona magaziilor de la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, dar dupa mai multe ore pompierii au reusit sa stinga flacarile, relateaza Libertatea. Pompierii au.

Caz cumplit pentru un barbat din Alba. A ramas fara un brat

Un barbat din Cugir a ramas fara bratul drept dupa ce a cazut de la etajul III al unui bloc din oras. El a dorit sa coboare la etajul II, pentru a intra pe geam in apartamentul proprietate personala, pentru c?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )