Libnet.ro
UNICEF

05:15

Caz cumplit pentru un barbat din Alba. A ramas fara un brat

Antena3 Antena3,
Caz cumplit pentru un barbat din Alba. A ramas fara un brat

Un barbat din Cugir a ramas fara bratul drept dupa ce a cazut de la etajul III al unui bloc din oras. El a dorit sa coboare la etajul II, pentru a intra pe geam in apartamentul proprietate personala, pentru c?. continuă pe Antena3

IOHANNIS A STABILIT TEMELE PENTRU REFERENDUMUL DIN 26 MAI: Fara amnistie si gratiere pentru corupti si fara OUG pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, ieri cele doua teme care vor fi supuse referendumului din 26 mai. Prima se refera la interzicerea amnis-tiei si gratierii pentru infractiunile de coruptie, iar a doua - la interzicerea adoptarii de guvern a ordonantelor de urgenta in domeniul infractiunilor, pedepselor, corelata cu dreptul altor autoritati de a sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la respectivele acte normative.

Cristian a intrat intr-o benzinarie din Fagaras si s-a dus la toaleta. A ramas fara cuvinte cand a vazut ce era acolo

Cristian a intrat intr-o benzinarie din Fagaras si s-a dus la toaleta. A ramas fara cuvinte cand a vazut ce era acolo. Mai precis, barbatul din Sibiu a gasit o geanta cu bani. Nu a stat mult.

Un barbat din Olt si-a gasit sfarsitul la locul de munca. Ce i-a produs moartea

Un barbat din Caracal, judetul Olt, angajat la o societate din localitate, si-a gasit sfarsitul la locul de munca. Cazul este cercetat de inspectorii de munca olteni, scrie Gazeta de Olt Inspectoratul.

Mi-am ucis sotia din greseala! Politistii au ramas fara cuvinte cand au ajuns la fata locului si au vazut ce facea barbatul (FOTO)

Barbatul a sunat la numarul de urgente si a cerut sa vina o ambulanta, dar si politia la el acasa. Omul a anuntat la dispecerat ca si-a ucis sotia din greseala cu o esarfa. Cand au ajuns la fat.

Incendiu in cadrul spitalului judetean din Alba Iulia. Totul a pornit de la o tigara

Un pacient care a fumat intr-un loc nepermis a provocat duminica un incendiu intr-o magazie in care era depozitata lenjerie de pat, situata la etajul al treilea al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba.

SECTIA PENTRU PROCURORI DIN CADRUL CSM: Inspectia Judiciara sa verifice activitatea SIIJ si a Adinei Florea

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al MagistraturiiCSM) sustine ca solicitarea repetata de catre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) a dosarului Tel Drum, in care este urmarit penal Liviu Drag-nea, s-a adus atingere independentei si impartialitatii procurorilor din Parchetul General si s-a pus presiune asupra procurorului de caz din Directia Nationala Anticoruptie.

Ce a descoperit un barbat din Olt pe un drum de acces public

Un proiectil neexplodat din al Doilea Razboi Mondial a fost gasit vineri pe un drum de acces spre fostul depozit de munitie din comuna Brebeni de catre un barbat care efectua lucrari de igienizare. Potrivit.

Un barbat din Satu Mare a vazut o haita de caini in jurul unei masini. Cand a realizat ce faceau animalele, a reactionat imediat. A incercat sa intervina, dar i s-a facut frica pe loc: A rupt din el vreo 10 cm FOTO

Scena a avut loc joi seara in cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare. Un cititor PresaSm i-a observat pe cainii vagabonzi in timp ce dadeau tarcoale unei masini. Crezand ca este vorba cel mai probabil de o.

UniCredit si Banca Mondiala reduc estimarea de crestere economica pentru Romania din cauza OUG 114! Modificarea nu este suficienta

Ordonanta 114, chiar si dupa modificare, continua sa ameninte cresterea economica, in ciuda justificarilor guvernantilor. Institutiile financiare interne si international revizuiesc in jos estimarea de crestere economica pentru Romania, sustinand ca.

Avertisment pentru cetatenii din zona litoralului romanesc. ATENTIE! Nu deschideti pachetele pe care le gasiti pe plaja

ATENTIE! Continut periculos! Cetatenii din zona litoralului romanesc sunt avertizatisa nu deschida pachete pe care le gasesc pe plaja, sa anunte cel mai apropiat politist sau sa sune la 112, daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )