Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCENDIU la un camin de nefamisti din Constanta! Mai multe persoane, iN PERICOL

B1 B1,
INCENDIU la un camin de nefamisti din Constanta! Mai multe persoane, iN PERICOL

Pompierii militari intervin cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit, luni dimineata, la acoperisul unui camin de nefamilisti din orasul Murfatlar, judetul Constanta, in care locuiesc. continuă pe B1

Un nou atac n China: Un barbat a ucis un student si a ranit mai multe persoane la o universitate

Un barbat inarmat a ucis un student si a ranit cel putin 11 persoane la institutul politehnic din provincia Yunnan, situata in sud-vestul Chinei, potrivit autoritatilor, scrie Reuters.

Incendiu puternic in Judetul Constanta. 25 de persoane s-au evacuat, iar un barbat a fost grav afectat

Un incendiu de proportii a cuprins luni dimineata un camin din localitatea Murfatlar, judetul Constanta. Acoperisul imobilului a fost afectat. Aproximativ 25 de persoane s-au evacuat pana la sosirea.

Veste BOMBA pentru toti romanii: De acum vor primi mai multe pensii fiecare! Vezi de ce documente ai nevoie...

Persoanele care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care a fost lucrator calificat. Astfel, in functie de legislatia fiecarei tari, pot.

A dormit cu cadavrul mamei in casa mai multe saptamani. Politistii au avut nevoie de mandat de perchezitie pentru a intra in locuinta

Descoperire macabra intr-un sat din Vaslui, unde a fost nevoie de un mandat de perchezitie si interventia mascatilor pentru a scoate din casa cadavrul unei femei. Fiica defunctei a dormit cu cadavrul mamei in casa timp de mai multe saptamani.

Tucudean, etalonul Ligii 1 la echipa nationala. Cele mai multe goluri si selectii in 2018

Nu mai putin de 16 jucatori din Liga 1 Betano au evoluat in campania nationalei Romaniei din Liga Natiunilor, iar echipele FCSB, CFR Cluj si U Craiova aduna cele mai multe selectii.

Un nou CUTREMUR violent: 6,3 grade si SUTE de victime! Specialistii din mai multe tari sunt in alerta

Cel putin 700 de persoane au fost ranite in urma unui cutremur de 6,3 grade pe scara Richter, produs duminica in Iran, in apropierea zonei de frontiera cu Irak, anunta NDTV. Seismul a mai fost simtit de.

Dani Mocanu, dezvaluiri INCENDIARE despre viata lui AMOROASA: Daca sunt mai multe femei, e si mai bine

Cantaretul de manele Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuti interpreti din acest gen muzical, dar totodata, este si un burlac ravnit. Dani Mocanu nu are, deocamdata, o iubita, fiindca vrea sa se co.

Peste 6.000 de burse scolare aprobate de Consiliul Local Galati. Cele mai multe sunt pentru performanta si merit

Proiectul de hotarare a fost promovat de primarul Ionut Pucheanu, fiind aprobat de Cosiliul Local cu o larga majoritate. Un alt proiect vizeaza premiile pentru olimpici. Cele mai mari sume sunt alocate elevilor galateni care obtin medalii la olimpiadele internationale. Cele mai mici sume sunt pentru bursele sociale si de studiu: 46 de lei pe luna.

Fenomenul dramatic care omoara mai multe femei decat accidentele rutiere

Asociatia COMMA din Cluj atrage atentia, pe Facebook, asupra acelor momente ce omoara femeile decat o fac accidentele rutiere. Asociatia a fost fondata de o suedeza.

ANSVSA: Pesta porcina in 289 de localitati. Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 289 de localitati din 17 judete, cu un numar de 1. 108 focare dintre care 16 in exploatatii comerciale) si 234 de cazuri la mistreti, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )