Libnet.ro
UNICEF

05:00

Incendiu la cea mai mare moschee siita din Suedia

Adevărul Adevărul,
Incendiu la cea mai mare moschee siita din Suedia

Cea mai mare moschee siita din Suedia a fost cuprinsa de flacari in cursul noptii de duminica spre luni, iar politia privilegiaza ipoteza unui act intentionat, potrivit site-ului thelocal. se. continuă pe Adevărul

Cea mai mare moschee din Suedia, incendiata

Cea mai mare moschee siita din Suedia, situata in periferia capitalei Stockholm, a fost devastata in noaptea de duminica spre luni de un incendiu declansat, cel mai probabil, de o mana criminala, potrivit politiei suedeze, citata de AFP.

Cea mai mare cladire imprimata 3D a fost creata de MIT intr-un timp record

Nu se intampla des sa vorbim de structuri imprimate 3D de dimensiuni generoase, dar cea mai mare cladire imprimata 3D tocmai a fost finalizata de MIT. Desi eforturile creatorilor de imprimante 3D de a intra in mainstream nu au fost neaparat incununate de succes, asta nu inseamna ca tehnologia din spatele unor astfel de creatii [].

China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Cel mai mare avion amfibiu din lume, dezvoltat de China, a realizat sambata primul sau zbor, inainte de termenul anuntat, potrivit agentiei oficiale Xinhua, citata de Reuters.

Anthony Bourdain, despre cea mai mare greseala pe care o faci cand pregatesti friptura la gratar

Faimosul chef si realizator tv Anthony Bourdain tocmai si-a lansat o noua carte, Appetites, despre care a vorbit cu Marc Maron, evidentiind in discutie si unele dintre cele mai mari greseli pe care le fac oa.

AROGANTE pe litoral! Cine este MILIONARUL care a semnat cea mai mare nota de plata! Suma este COLOSALA

Petrecaretii din Mamaia nu se uita la bani cand vine vorba de distractie. Milionarii au spart sute de mii de lei in cluburile de fite. Iar petrecerile vor continua si astazi, spre bucuria patronilor de.

China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Cel mai mare avion amfibiu din lume, dezvoltat de China, a realizat sambata primul sau zbor, anunta Reuters, citand agentia oficiala chineza Xinhua. AG600 a fost proiectat pentru stingerea incendiilor forestiere si pentru misiuni de salvare pe mare, insa poate fi folosit si in misiuni de monitorizare si aparare maritima, potrivit Xinhua.

Descoperire de proportii in pestera Scarisoara, unde se afla cel mai mare ghetar subteran din lume

Nucleele din gheata extrase dintr-un ghetar din Transilvania ofera informatii importante despre modificarile climatice din ultimii 10. 000 de ani. Cercetatorii sustin ca descoperirea ar putea dezvalui cum s-a.

A fost desemnata cea mai sexy asistenta medicala din lume! Cum arata tanara de doar 23 de ani care te va baga in toate bolile - GALERIE FOTO

Este o adevarata diva pe retelele de socializare unde are sute de mii de fani, iar tanara stie sa-i cucereasca pe toti cu fotografii incendiare in lenjerie intima sau in ipostaze.

FOTO: Un grup de noua zimbri adusi din Suedia si eliberati in padurile din Romania

Cel mai mare mamifer terestru din Europa se intoarce in Carpatii Meridionali, unde un nou transport de 9 indivizi a fost efectuat in aceasta saptamana.

FOTO: Un grup de noua zimbrii adusi din Suedia si eliberati in padurile din Romania

Cel mai mare mamifer terestru din Europa se intoarce in Carpatii Meridionali, unde un nou transport de 9 indivizi a fost efectuat in aceasta saptamana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )