Libnet.ro
UNICEF

05:00

China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Hotnews Hotnews,
 China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Cel mai mare avion amfibiu din lume, dezvoltat de China, a realizat sambata primul sau zbor, inainte de termenul anuntat, potrivit agentiei oficiale Xinhua, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Cel mai mare producator auto din Europa vrea sa vina in Romania

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a declarat ca societatea germana auto Volkswagen si producatorul de turbine eoliene Enercon vor sa incceapa afaceri si in Romania,.

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre in Cartea Recordurilor cu doua recorduri inedit: cel mai mare numar de persoane in costume populare si cel mai mare dans traditional

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre, pe 14 mai, de Ziua Nationala a Costumului Popular, in Cartea Recordurilor, urmand sa stabileasca doua recorduri mondiale, unul cu cel mai mare numar de persoane imbracate in costum popular si un altul cu cel mai mare numar de participanti la dans traditional.

Cel mai mare strand din Romania, Litoralul vestului, se deschide pe 1 mai

Cel mai mare strand din Romania si al doilea strand ca marime din Europa situat langa o apa curgatoare isi va deschide portile pe data de 1 mai. Noutatea sezonului este ca zona comerciala a strandului a devenit loc de promenada.

Cel mai mare showroom Lamborghini a fost deschis in Dubai: are 3 etaje si 1.800 de metri patrati

Lamborghini a inaugurat in Dubai cel mai mare showroom al retelei sale, care se intinde pe 3 etaje si are o suprafata de 1. 800 de metri patrati.

EximBank, cel mai mare creditor al Romcab

EximBank este cel mai mare creditor al Romcab, avand de recuperat 210 milioane de lei, in nume propriu si in contul statului, potrivit tabelului preliminar al creditorilor, publicat, ieri, de RTZ and Partners, administratorul judiciar al companiei.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat, ieri, cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, datorita performantelor solide ale diviziei care produce chipuri de memorie, informeaza AFP.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat joi cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani.

EXCLUSIV RL WEEKEND PLUS: Afacerea Murzuk, cel mai mare tun din istoria Romaniei

In istoria post-comunista a Romaniei, plina de privatizari frauduloase si falimente rasunatoare, o decizie din 1993 luata de guvernul Vacaroiu a adus, de departe, cea mai mare paguba pentru economia tarii, privind retroactiv. Este vorba de vanzarea pe o suma infima a unui zacamant petrolier de zeci de miliarde de euro din prolificul bazin Murzuk din Libia, pe care regimul Ceausescu ni-l lasase mostenire.

in vizita la Salone del Mobile Milano: designeri si specialistii romani isi povestesc impresiile de la cel mai mare targ de design interior din lume

Salonul International de Mobila de la Milano este cea mai importanta manifestare mondiala in domeniul designului de interior. Anual, aici se prezinta ultimele noutati in materie de mobilier, accesorii si decoratiuni, si se fixeaza tendintele pentru urmatoarele sezoane Jucatori importanti, designerii de renume mondial, nu isi permit sa lipseasca de la acest eveniment, iar numarul vizitatorilor din Romania creste de la an la an. Iata de ce la aceasta editie am considerat interesant ca tinerii designeri din Romania, precum si specialistii prezenti la fata locului sa isi exprime punctul de vedere si impresiile de la editia din acest an. Am notat deasemenea si o prezenta romaneasca ce a excelat prin design.

Cel mai vechi feribot operational din Finlanda, o atractie a orasului Turku, a fost echipat cu doua motoare electrice

Fori, cel mai vechi feribot operational din Finlanda, a fost echipat cu doua motoare electrice si a devenit primul vehicul de transport maritim din aceasta tara care foloseste un sistem de propulsie ecologica, informeaza BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )