Libnet.ro
UNICEF

09:15

Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti in care se aflau anvelope si gunoi menajer ISU a solicitat prezenta celor de la Garda de Mediu (FOTO)

B1 B1,
Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti in care se aflau anvelope si gunoi menajer ISU a solicitat prezenta celor de la Garda de Mediu (FOTO)

UPDATE: Pompierii ISU au solicitat prezenta la caz a reprezentantilor Garzii de Mediu! Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti in interiorul careia se afla anvelope si gunoi menajer. Supafata. continuă pe B1

Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit la o cladire parasita din Bucuresti, in interiorul careia sunt depozitate anv.

Incendiu la o cladire din Bucuresti plina cu anvelope si gunoi menajer. A fost chemata Garda de Mediu

Incendiu puternic in Capitala, afectand o cladire parasita in interiorul careia se gasesc anvelope si gunoi menajer. Un consilier USR precizeaza ca zeci de camioane descarcau joi deseuri in zona unde are loc incendiul.

S-a construit prima cladire din Bucuresti care rezista la un cutremur de 9 grade

In Bucuresti a fost inaugurata prima cladire capabila sa reziste la un cutremur de 9 grade pe scara .

Cotele de poluare ar putea depasi iar limita normala. Incendiu puternic in Bucuresti

Astazi a izbucnit un incendiu la o cladire parasita din Bucuresti, acolo unde ard pe o suprafata de 300 de metri patrati cauciucuri si gunoi menajer. La ora actuala, Garda de Mediu si Agentia pentru Protectia Mediului se afla la fata locului. Cotele de poluare ar putea depasi iar limita normala De asemenea, Ministerul Mediului .

Firea ii cere lui Iohannis sa discute in CSAT despre poluarea din Bucuresti. Cele trei piste pe care le are Primaria

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca a transmis o adresa presedintelui Klaus Iohannis si CSAT in care a solicitat ca situatia poluarii din Bucuresti sa se discute intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Primarul General a afirmat, totodata, ca Primaria are niste piste de posibili poluatori industriali, supozitii care se bazeaza pe anumite informatii .

Mall-ul Veranda din Bucuresti a fost evacuat din cauza unei alerte cu bomba

Veranda Mall din Bucuresti a fost evacuat, joi seara, dupa ce o persoana a sunat la 112 pentru a avertiza in legatura cu prezenta unui dispozitiv exploziv. Un echipaj pirotehnic al SRI face verificari. UPDATE Politia Capitalei a anuntat ca apelul privind prezenta unei bombe in Veranda Mall a fost fals.

Amenintare cu bomba la o banca din Bucuresti. Alarma a fost falsa

Alerta cu bomba la un sediu de banca din Bucuresti, dupa ce un barbat a sunat la 112, semnaleaza biroul de presa al Serviciului Roman de Informatii.

Gabriela Firea: Cele sase persoane venite de pe vazul de croaziera din Japonia, care au stat in carantina, au plecat acasa

Gabriela Firea a spus vineri seara ca cele sase persoane venite de pe vasul de croaziera din Japonia, care au fost nevoite sa stea in carantina din cauza coronavirusului in locatia stabilita de Primaria Capitalei, au plecat acasa.

Alti doi pacienti infectati cu coronavirus, declarati vindecati. Este vorba de femeia si barbatul din Timisoara care au venit din Italia cu acelasi avion

Alti doi pacienti care au fost infectati cu coronavirus au fost declarati vindecati de medici, dupa ce doua teste efectuate la intervale de 24 de ore au avut rezultat negativ. Este vorba de femeia de 38 de ani si barbatul de 47 de ani din Timisoara, care venisera din Italia cu acelasi avion.

Sentinta preotului din Suceava, care s-a urcat beat la volan si a lovit trei femei, dintre care una a murit

Preotul din Suceava, care s-a urcat beat la volan si a lovit cu masina trei femei in noiembrie 2018, si-a aflat sentinta. Una dintre femei a murit pe loc, iar preotul a parasit locul accidentului.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )