Libnet.ro
UNICEF

14:00

INCENDIU DEVASTATOR langa Bucuresti! Bilantul victimelor este coplesitor! Doi copii, la spital cu arsuri

B1 B1,
INCENDIU DEVASTATOR langa Bucuresti! Bilantul victimelor este coplesitor! Doi copii, la spital cu arsuri

Incendiu de proportii langa Bucuresti. O persoana a murit si alte patru au fost ranite, dupa ce focul a izbucnit la o cladire din localitatea ilfoveana Cernica. Printre raniti se afla si doi. continuă pe B1

Incendiu urias langa Bucuresti. Un om a murit si mai multi au fost raniti

Un incendiu urias are loc la o cladire din localitatea Cernica. Focul se manifesta in podul imobilului. Potrivit primelor informatii, persoana a murit si alte patru au fost ranite. Mai multe.

Brasov: Incendiu puternic la o conducta de gaz la care lucra o echipa de muncitori. Bilantul victimelor

Un incendiu a izbucnit sambata la o conducta de gaz din localitatea brasoveana Persani. Totul s-a intamplat in timp ce o echipa de muncitori lucra la conducta. in urma incendiului, seful echipei a suferit .

Bilantul victimelor incendiului Camp Fire, care devasteaza nordul Californiei, a crescut la 71 de morti. Peste 1.000 de persoane sunt date disparute

Bilantul incendiului care devasteaza nordul Californiei a crescut la 71 de morti, dupa ce au fost descoperite ramasitele altor opt victime, au anuntat autoritatile, iar cautarea a peste 1. 000 de persoane date disparute se intensifica, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3284 seconds )