Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incendiu intr-un bloc din Bucuresti. O femeie s-a stins din viata

B1 B1,
Incendiu intr-un bloc din Bucuresti. O femeie s-a stins din viata

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in jurul orei 5:00, intr-un apartament din sectorul 3 al Capitalei, o femeie, in varsta de 79 de ani, stingandu-se din viata, iar sotul acesteia ajungand la. continuă pe B1

Incendiu ntr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. O femeie de 79 de ani a murit

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, intr-un bloc de locuinte de pe strada Lucretiu Patrascanu din Sectorul 3 al Capitalei, intr-un apartament fiind gasiti un barbat si o femeie, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, transmite Mediafax. Femeia in varsta de 79 de ani nu a mai putut fi salvata.

Incendiu de proportii intr-un bloc din Alba Iulia. Doua persoane au ajuns la spital

Un incendiu urias a izbucnit luni seara la un bloc din Alba Iulia. Proprietarul blocului a alertat vecinii si la scurt timp au sosit si pompierii. Doua persoane au fost afectate si au avut nevoie d.

Incendiu intr-un bloc din Capitala - o femeie de 79 de ani a murit, sotul ei a fost ranit

O femeie in varsta de 79 de ani si-a pierdut viata, iar sotul acesteia a ajuns la spital, in urma unui incendiu izbucnit joi dimineata in apartamentul loc dintr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei.

TRAGEDIE! Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania s-a stins din viata (FOTO)

Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania, Geta Bratescu, s-a stins din viata, miercuri dimineata, la varsta de 92 de ani. Geta Bratescu, nascuta in 1926, in Ploiesti, a studiat la.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )