Libnet.ro
UNICEF

09:45

Incendiu ntr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. O femeie de 79 de ani a murit

Hotnews Hotnews,
 Incendiu ntr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. O femeie de 79 de ani a murit

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, intr-un bloc de locuinte de pe strada Lucretiu Patrascanu din Sectorul 3 al Capitalei, intr-un apartament fiind gasiti un barbat si o femeie, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, transmite Mediafax. Femeia in varsta de 79 de ani nu a mai putut fi salvata. continuă pe Hotnews

Incendiu intr-un bloc din Bucuresti. O femeie s-a stins din viata

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in jurul orei 5:00, intr-un apartament din sectorul 3 al Capitalei, o femeie, in varsta de 79 de ani, stingandu-se din viata, iar sotul acesteia ajungand la.

Incendiu intr-un bloc din Capitala - o femeie de 79 de ani a murit, sotul ei a fost ranit

O femeie in varsta de 79 de ani si-a pierdut viata, iar sotul acesteia a ajuns la spital, in urma unui incendiu izbucnit joi dimineata in apartamentul loc dintr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei.

Incendiu la un bloc de locuinte din Capitala. O femeie de 79 de ani a murit

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, intr-un bloc de locuinte de pe strada Lucretiu Patrascanu din Sectorul 3 al Capitalei. intr-unapartament au fost gasite doua persoane, barbat si femeie, in.

Incendiu de proportii intr-un bloc din Alba Iulia. Doua persoane au ajuns la spital

Un incendiu urias a izbucnit luni seara la un bloc din Alba Iulia. Proprietarul blocului a alertat vecinii si la scurt timp au sosit si pompierii. Doua persoane au fost afectate si au avut nevoie d.

Bucuresti Centenar: Gradini si monumente istorice care ofera trecatorului informatii interesante din istoria Capitalei Romaniei (VIDEO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Parcul Gradina Icoanei din Sectorul 2 al .

Celebrele fantani din centrul Capitalei se pregatesc sa isi reia stralucirea de altadata. Cand se redeschid fantanile din Piata Unirii

Celebrele fantani din centrul Capitalei, din zona Pietei Unirii, se pregatesc sa isi reia stralucirea de altadata. De joi seara, acestea vor prinde din nou viata, iar bucurestenii se vor putea bucura de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )