Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Sibiu, in cladirea Maternitatii, fiind stins in scurt timp de angajati

Adevărul Adevărul,
Un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Sibiu, in cladirea Maternitatii, fiind stins in scurt timp de angajati

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la Spitalul Judetean Sibiu, in cladirea in care se afla Maternitatea, focul fiind stins in scurt timp de angajatii unitatii medicale, cu un stingator, astfel ca nu a fost necesara evacuarea vreunor persoane. Pompierii spun ca incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un termoplonjon lasat nesupravegheat. continuă pe Adevărul

INCENDIU la Maternitatea de la Spitalul Judetean Sibiu! Vezi care e situatia la acest moment (FOTO)

Mai mult echipaje de pompieri intervin, miercuri seara, la Maternitatea din Spitalul Judetean din Sibiu, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Nu exista victime si nu au fost persoane.

Incendiu la maternitatea Spitalului Judetean Sibiu

Un incendiu a avut loc miercuri seara la Spitalul Judetean Sibiu, in cladirea in care se afla maternitatea, fiind stins de angajati, informeaza ISU Sibiu. Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat in s.

Doi copii au fost abandonati la intrarea in Spitalul Judetean din Alexandria. Politia o cauta pe mama

Doi copii, unul de un 1 si cateva luni, celalalt de 5-6 luni, au fost abandonati la o usa nu foarte tranzitata a Spitalului Judetean Alexandria sambata, 8 decembrie.

Doi copii au fost abandonati la intrarea in Spitalul Judetean din Alexandria. Politia o audiaza pe mama

Doi copii, unul de un 1 si cateva luni, celalalt de 5-6 luni, au fost abandonati in zona Spitalului Judetean Alexandria sambata, 8 decembrie. in urma unui apel la 112 a unei femei, un echipaj de ambulanta i-a adus pe micuti la spital. Femeia care a abandonat copii are 23 de ani, originara din Iasi si se indragostise de cineva din Teleorman.

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. O lifitiera a cerut spaga cadourile copiilor bolnavi

Voluntarii veniti cu daruri la copiii internati la sectia de oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova au avut un soc in momentul in care au intrat in spital. O liftiera le-a cerut, fara pi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )