Libnet.ro
UNICEF

15:30

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. O lifitiera a cerut spaga cadourile copiilor bolnavi

Antena3 Antena3,
Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. O lifitiera a cerut spaga cadourile copiilor bolnavi

Voluntarii veniti cu daruri la copiii internati la sectia de oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova au avut un soc in momentul in care au intrat in spital. O liftiera le-a cerut, fara pi. continuă pe Antena3

Rezultatul anchetei interne n cazul liftierei de la spitalul din Craiova care a ntrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera?: Femeia a glumit

Rezultatul anchetei interne efectuate de Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova in cazul liftierei care a intrebat un barbat ce ducea cadouri copiilor internati in sectia de Oncologie Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? arata ca femeia a glumit, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al spitalului, Cristina Geormaneanu.

Cum a fost abordat un barbat care ducea cadouri copiilor internati la Oncologie de liftiera spitalului din Craiova : Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera?

Un barbat din Craiova, care, impreuna cu colegii sai, le ducea plase cu cadouri copiilor internati in sectia de Oncologie de la Spitalul Judetean de Urgenta, povesteste, intr-o postare pe Facebook, cum a fost intampinat de liftiera spitalului: Mie ce mi-ati adus? Ce plasa imi dati? Noi. am zambit. crezand ca este o gluma. si am tacut. fastaciti. ) Liftiera insa insista: Haideti. nu imi dati si mie o plasa? Ce. nu stiti ca de caate ori se vine aici cu cadouri. prima plasa se da la liftiera? Reprezentantii spitalului au anuntat ca s-au autosesizat si fac o ancheta interna in acest caz.

Doi copii au fost abandonati la intrarea in Spitalul Judetean din Alexandria. Politia o cauta pe mama

Doi copii, unul de un 1 si cateva luni, celalalt de 5-6 luni, au fost abandonati la o usa nu foarte tranzitata a Spitalului Judetean Alexandria sambata, 8 decembrie.

Doi copii au fost abandonati la intrarea in Spitalul Judetean din Alexandria. Politia o audiaza pe mama

Doi copii, unul de un 1 si cateva luni, celalalt de 5-6 luni, au fost abandonati in zona Spitalului Judetean Alexandria sambata, 8 decembrie. in urma unui apel la 112 a unei femei, un echipaj de ambulanta i-a adus pe micuti la spital. Femeia care a abandonat copii are 23 de ani, originara din Iasi si se indragostise de cineva din Teleorman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )