Libnet.ro
UNICEF

11:45

Incendiu la Londra. Se presupune ca numarul persoanelor decedate la Grenfell Tower a ajuns la 58

România Liberă România Liberă,
Incendiu la Londra. Se presupune ca numarul persoanelor decedate la Grenfell Tower a ajuns la 58

Numarul persoanelor date disparute si presupus decedate in urma incendiului din Grenfell Tower vestul Londrei) a ajuns la 58, a anuntat sambata comandantul politiei metropolitane londoneze, Stuart Cundy . continuă pe România Liberă

Politia londoneza: Numarul persoanelor decedate in incendiu este probabil sa creasca/ Un numar actualizat va fi comunicat la inceputul saptamanii

Politia londoneza a declarat duminica ca numarul persoanelor presupuse a fi decedate in incendiulcare a avut loc in turnul de locuinte sociale Grenfell dinLondraeste probabil sa creasca de la precedentul 58 si a adaugat ca vor oferi o cifra actualizata in cursul zilei de luni, potrivit Reuters.

Acuzatii grave la Londra, dupa incendiul de la Grenfell Tower. Ministrul Economiei spune ca invelisul cladirii a fost facut dintr-un material inflamabil

Invelisul cladirii Grenfell Tower din vestul Londrei, distrusa de in urma incendiului de miercuri, a fost realizat dintr-un material aparent interzis in Marea Britanie, a anuntat duminica ministrul britanic al Economiei, Philip Hammond .

Doua linii ale metroului din Londra sunt partial suspendate in urma incendiului de la Grenfell Tower. Numarul persoanelor presupus decedate a ajuns la 58

Numarul persoanelor date disparute si presupus decedate in urma incendiului din Grenfell Tower vestul Londrei) a ajuns in prezent la 58, a anuntat sambata comandantul politiei metropolitane londoneze, Stuart Cundy.

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower din Londra, o solutie ieftina, care nu rezista la incendii

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower din Londra, o cladire de apartamente unde a avut loc saptamana aceasta un incendiu de amploare, este un material ieftin, care nu rezista la incendii, a declarat un director al companiei Omnis Exteriors, care a produs acest material, pentru The Guardian.

Presa britanica: Bilantul tragediei de la Grenfell Tower a urcat la 65 de morti

Tabloidul britanic The Sun a relatat vineri ca 65 de persoane sunt decedate sau date disparute in urma incendiului de la Grenfell Tower vestul Londrei), produs in noaptea de marti spre miercuri, scrie.

Presa britanica: Bilantul tragediei de la Grenfell Tower a urcat la 65 de morti sau disparuti

Tabloidul britanic The Sun a relatat vineri ca 65 de persoane sunt decedate sau date disparute in urma incendiului de la Grenfell Tower vestul Londrei), produs in noaptea de marti spre miercuri, scrie.

TRAGEDIE LA LONDRA! Bilantul incendiului din Grenfell Tower ar putea depasi 100 de morti (VIDEO)

Politia a confirmat ca 17 persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care a izbucnit la turnul Grenfell Tower din Londra. Bilantul deceselor ar putea sa creasca, Cautarea victimelor ar putea dura.

Adele si-a facut aparitia la Grenfell Tower din Londra, unde a imbratisat si s-a oferit sa ajute victimele incendiului FOTO

Cantareata britanica Adele a aparut miercuri seara la Grenfell Tower din Londra pentru a oferi sprijin victimelor, la mai putin de 24 de ore dupa ce o o explozie teribila a devastat cladirea, omorand si ranind a sute de locuitori.

Mobilizare impresionanta in Londra in urma incendiului de la Grenfell Tower

Londra s-a mobilizat pentru a ajuta victimele incendiului de la Grenfell Tower, soldat cu 12 morti si zeci de raniti. Numerosi voluntari au donat alimente si alte lucruri pentru cei care au ramas fara adapost,.

Doua linii ale metroului din Londra sunt partial suspendate in urma incendiului de la Grenfell Tower

Doua linii de metrou din vestul Londrei au fost suspendate sambata partial de teama ca siguranta lor sa nu fi fost afectata de incendiul declansat miercuri in cladirea Grenfell Tower, care a fost distrusa aproape complet, a informat compania Transport for London.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )