Libnet.ro
UNICEF

19:30

INCENDIU MISTUITOR la un zgarie nori din Dubai (VIDEO)

B1 B1,
INCENDIU MISTUITOR la un zgarie nori din Dubai (VIDEO)

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai Emiratele Unite Arabe) a fost cuprins vineri de un incendiu puternic, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax. INCENDIU MISTUITOR la un zgarie nori. continuă pe B1

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

Panica la Dubai. Un zgarie-nori de 79 de etaje a fost cuprins de flacari - VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri intr-unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din Dubai, Torch Tower, locatarii acestuia fiind evacuati, informeaza AFP. Autoritatile.

VIDEO Incendiu la un zgarie-nori din Dubai. Torch Towera mai fost cuprins de flacari si in 2015

Un incendiu important a cuprins un zgarie-nori locuit la Dubai, in Emiratele Arabe Unite EAU), a doua oara in doi ani, relateaza BBC News.

Incendiu la un zgarie-nori din Dubai. Torch Towera mai fost cuprins de flacari si in 2015

Un incendiu important a cuprins un zgarie-nori locuit la Dubai, in Emiratele Arabe Unite EAU), a doua oara in doi ani, relateaza BBC News.

VIDEO Dubai: Un zgarie-nori a fost cuprins de flacari

Un incendiu puternic a cuprins o cladire zgarie-nori rezidentiala in Dubai, in Emiratele Arabe Unite, pentru a doua oara in doi ani. Imagini postate pe YouTube si pe retelele de socializare au aratat 'Torch Tower' cuprins de flacari si bucati care se desprindeau din cladire, scrie BBC.

Incendiu puternic la Sebes, la cel mai mare producator de placi pe baza de lemn din Romania - VIDEO

Aproape 35 de pompieri au intervenit cu opt autospeciale, marti dimineata, timp de mai bine de trei ore, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins patru buncare cu rumegus si un filtru de praf ale companiei.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )