Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

România Liberă România Liberă,
VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume. continuă pe România Liberă

Tocmai A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti medici din ROMANIA !!! (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pedr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivithunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din.

DOLIU: A murit unul dintre cei mai cunoscuti medici (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pe dr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivit hunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din viata la.

Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Este doliu in lumea medicala, dupa ce unul dintre cei mai reputati doctori a trecut in nefiinta, scrie a1. ro. DoctorulPetru Dindeal avea 75 de ani atunci cand s-a stins din.

Premierul Tudose il lauda pe Petre Daea: Este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este unul dintre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este unul dintre cei mai eficienti ministri din Cabinetul sau.

DOLIU: A murit unul dintre cei mai respectati si cunoscuti preoti (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscuti preoti suceveni, Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanu a fost preot paroh la pa.

Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri facute cu legea in mana

Scandalul din ultimele zile, privind schimbarea modului de calcul al pensiilor speciale si numarul record de cereri de pensionare depuse de o mare parte dintre cei care ar beneficia de asemenea venituri, a starnit nemultumiri atat in randul cetatenilor, cat si al mediului de afaceri, respectiv al analistilor economici.

Ploaia de stele nu se opreste: Ies la pensie 15 dintre cei 16 sefi de la Politia de frontiera(VIDEO)

Seria pensionarilor angajatilor din ministerul de Interne continua. A venit acum randul politistilor de frontiera. Astfel, dintre cei 16 sefi de la Politia de frontiera, 15 au trimis un raport prin care au.

INCENDIU MISTUITOR la un zgarie nori din Dubai (VIDEO)

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai Emiratele Unite Arabe) a fost cuprins vineri de un incendiu puternic, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax. INCENDIU MISTUITOR la un zgarie nori.

Panica la Dubai. Un zgarie-nori de 79 de etaje a fost cuprins de flacari - VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri intr-unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din Dubai, Torch Tower, locatarii acestuia fiind evacuati, informeaza AFP. Autoritatile.

De ce era numit Paganini violonistul diavolului? Boala din spatele talentului VIDEO

Paganini, unul dintre cei mai mari compozitori si violonisti care au existat, a cunoscut faima si admiratia celor din jur inca din timpul vietii. Desi erau fascinati de el si interpretarile lui, oamenii erau speriati, considerandu-l violonistul diavolului datorita abilitatilor sale iesite din comun. Totusi, astazi se crede ca acestea erau efectele unei boli de care Paganini ar fi suferit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )