Libnet.ro
UNICEF

14:45

Incendiu de proportii la o fabrica de uleiuri din Orastie, 300 de persoane evacuate. Arafat: O victima, in stare critica - FOTO

Antena3 Antena3,
Incendiu de proportii la o fabrica de uleiuri din Orastie, 300 de persoane evacuate. Arafat: O victima, in stare critica - FOTO

Pompierii din judetele Hunedoara, Alba, Gorj si Sibiu intervin, marti noapte, pentru stingerea incendiului izbucnit la o fabrica de vopseluri din Orastie. Potrivit primelor informatii, un tanar de 27 de . continuă pe Antena3

Incendiu la o fabrica de vopseluri din Orastie, cinci persoane fiind ranite

ACTUALIZARE 19:46 Incendiul de la fabrica de vopseluri din Orastie a cuprins o hala de 5. 000 de metri patrati Incendiul izbucnit in aceasta dupa-amiaza la o fabrica de vopseluri din Orastie a cuprins o hala cu patru niveluri, pe o suprafata de aproximativ 5. 000 de metri patrati. ----------- O persoana a fost grav ranita si patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, in aceasta dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara.

Incendiu la o fabrica de vopseluri din Orastie, cinci persoane fiind ranite

O persoana a fost grav ranita si patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, in aceasta dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara.

Incendiu violent la o fabrica din Orastie. Cinci persoane au fost ranite - VIDEO

Cinci persoane au fost ranite, in urma unui incendiu produs, marti dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara. Ranitul a fost transportat la spital, iar pompierii.

Incendiu urmat de o explozie la Orastie: 5 persoane au fost ranite (VIDEO)

Panica la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara! O persoana a fost grav ranita, iar alte 4 au fost intoxicate cu fum, dupa un incendiu, urmat de o explozie. Pompierii au intervenit de.

Incendiul de la fabrica din Orastie, nestins inca

Incendiul care a cuprins o fabrica de uleiuri esentiale din Orastie, unde aproape 400 de oameni au fost evacuati din cauza fumului puternic si si-au petrecut noaptea la Sala de sport sau la rude, nu a fost stins, la mai bine de 12 ore de la izbucnire, insa a fost mult diminuat in intensitate, dupa ce zeci de pompieri au intervenit cu 15 autospeciale pe tot parcursul noptii.

Incendiu la fabrica de cherestea din Sebes. Nu sunt persoane ranite

20 de pompieri cu patru autospeciale au intervenit, marti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit in curtea fabricii de cherestea Holzindustrie Schweighofer din orasul Sebes, specializata in prelucrarea lemnului.

Firma din Orastie unde a izbucnit incendiul risca o amenda de 100.000 lei

Operatorul economic din Orastie unde a izbucnit, marti, un incendiu devastator fusese deja sanctionat de Garda Nationala de Mediu, in 2016, cu o amenda de 40. 000 lei, pentru ca nu a intocmit si transmis raportarea datelor cu privire la clasificarea, etichetarea si ambalarea substantelor si a amestecurilor periculoase.

VIDEO Incendiu catastrofal la fabrica de uleiuri. Un cartier este evacuat, din cauza pericolului. Au fost mai multe explozii

Pompierii fac eforturi disperate pentru a stinge un incendiu mistuitor care a izbucnit la o fabrica de uleiuri din Orastie. Cel putin cinci oameni au fost raniti, dintre care unul este in stare grava. Potrivit martorilor, dupa izbucnirea flacarilor au avut loc mai multe explozii. Peste 300 de oameni au fost evacuati din blocurile de la marginea Orastiei.

VIDEO Dezastrul lasat de incendiul care a mistuit fabrica de uleiuri esentiale. Cati oameni vor ramane pe drumuri

Incendiul de la fabrica de uleiuri Terpena din Orastie a fost stins dupa o noapte intreaga in care pompierii au luptat cu flacarile insa urmarile sale afecteaza grav comunitatea. Aproape nimic nu a mai ramas din cladirea si depozitele fabricii de uleiuri mistuite de incendiu, iar o multime de oameni isi vor pierde locurile de munca.

VIDEO Poluare majora dupa incendiul devastator de la fabrica de uleiuri: A murit cam tot ce misca in rau

Raurile Mures si Orastie au fost grav afectate de poluarea produsa in urma incendiului de la fabrica de uleiuri din Orastiei. A murit cam tot ce misca in apa, a fost declaratia comisarului adjunct Robert Szep, de la Garda Nationala de Mediu. intre timp, un tanar se zbate intre viata si moarte, in urma arsurilor suferite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )