Libnet.ro
UNICEF

12:00

Incendiul de la fabrica din Orastie, nestins inca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Incendiul de la fabrica din Orastie, nestins inca

Incendiul care a cuprins o fabrica de uleiuri esentiale din Orastie, unde aproape 400 de oameni au fost evacuati din cauza fumului puternic si si-au petrecut noaptea la Sala de sport sau la rude, nu a fost stins, la mai bine de 12 ore de la izbucnire, insa a fost mult diminuat in intensitate, dupa ce zeci de pompieri au intervenit cu 15 autospeciale pe tot parcursul noptii. continuă pe Ziarul Bursa

Incendiu violent la o fabrica din Orastie. Cinci persoane au fost ranite - VIDEO

Cinci persoane au fost ranite, in urma unui incendiu produs, marti dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara. Ranitul a fost transportat la spital, iar pompierii.

Incendiu la o fabrica de vopseluri din Orastie, cinci persoane fiind ranite

ACTUALIZARE 19:46 Incendiul de la fabrica de vopseluri din Orastie a cuprins o hala de 5. 000 de metri patrati Incendiul izbucnit in aceasta dupa-amiaza la o fabrica de vopseluri din Orastie a cuprins o hala cu patru niveluri, pe o suprafata de aproximativ 5. 000 de metri patrati. ----------- O persoana a fost grav ranita si patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, in aceasta dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara.

Firma din Orastie unde a izbucnit incendiul risca o amenda de 100.000 lei

Operatorul economic din Orastie unde a izbucnit, marti, un incendiu devastator fusese deja sanctionat de Garda Nationala de Mediu, in 2016, cu o amenda de 40. 000 lei, pentru ca nu a intocmit si transmis raportarea datelor cu privire la clasificarea, etichetarea si ambalarea substantelor si a amestecurilor periculoase.

Incendiu de proportii la o fabrica de uleiuri din Orastie, 300 de persoane evacuate. Arafat: O victima, in stare critica - FOTO

Pompierii din judetele Hunedoara, Alba, Gorj si Sibiu intervin, marti noapte, pentru stingerea incendiului izbucnit la o fabrica de vopseluri din Orastie. Potrivit primelor informatii, un tanar de 27 de .

Incendiu la o fabrica de vopseluri din Orastie, cinci persoane fiind ranite

O persoana a fost grav ranita si patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, in aceasta dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara.

Incendiu puternic, urmat de o explozie, la o fabrica din vopseluri: 5 persoane ranite (VIDEO)

Panica la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara! O persoana a fost grav ranita, iar alte 4 au fost intoxicate cu fum, dupa un incendiu, urmat de o explozie. Pompierii au intervenit de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )