Libnet.ro
UNICEF

17:16

Incendiu de proportii la o scoala din Iasi. Peste 50 de pompieri au intervenit

Antena3 Antena3,
Incendiu de proportii la o scoala din Iasi. Peste 50 de pompieri au intervenit

Desfasurare impresionanta de forte pentru stingerea unui incendiu. Peste 50 de pompieri au fost trimisi sa stinga flacarile care au izbuncnit la acoperisul unei scoli din judetul Iasi. Alarma la 112 a fos. continuă pe Antena3

UPDATE VIDEO Incendiu de proportii la o scoala din judetul Iasi. 50 de pompieri au intervenit pentru a stinge flacarile

Un incendiu foarte puternic a izbucnit in noaptea de joi spre vineri la scoala din localitatea Lunca Cetatuii, comuna Ciurea, judetul Iasi.

UPDATE VIDEO Incendiu de proportii la o scoala din judetul Iasi. 50 de pompieri au intervenit pentru a stinge flacarile. Cladirea nu avea autorizatie la incendiu

Un incendiu foarte puternic a izbucnit in noaptea de joi spre vineri la scoala din localitatea Lunca Cetatuii, comuna Ciurea, judetul Iasi.

Incendiu de proportii la o scoala din judetul Iasi. 30 de pompieri intervin pentru a stinge flacarile

Un incendiu foarte puternic a izbucnit in noaptea de joi spre vineri la scoala din localitatea Lunca Cetatuii, comuna Ciurea, judetul Iasi.

Lapte infestat cu larve a ajuns ntr-o scoala din Bistrita-Nasaud. Autoritatile au demarat anchete

La o scoala din localitatea Rodna, judetul Bistrita-Nasaud, a ajuns, miercuri, un bax cu lapte infestat cu larve. Autoritatile au deschis anchete pentru a stabili cum s-a produs acest lucru, primele cercetari aratand ca o cutie s-a spart si a curs in interiorul baxului, relateaza Mediafax.

FOTO VIDEO Cum arata scoala din Iasi mistuita de flacari. Unitatea nu avea autorizatie de la ISU si efectuase o simulare la incendiu acum trei ani

Scoala din Lunca Cetatuii, comuna Ciurea, judetul Iasi, a fost distrusa aproape in totalitate de un incendiu ce a izbucnit in noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie.

2Checkout angajeaza peste 50 de specialisti in 2019, la Bucuresti si la nivel global

2Checkout, platforma de monetizare pentru companii globale de software si servicii, intentioneaza sa angajeze masiv in acest an si sa isi mareasca echipa cu aproximativ 25%. Peste 50 de noi specialisti vor fi recrutati pentru echipa 2Checkout de la.

ANUL ACESTA: China va lansa peste 50 de sonde spatiale

China va trimite in cosmos peste 50 de sonde spatiale, in decursul acestui an, pentru care vor fi realizate aproximativ 30 de lansari, a informat, astazi, agentia Xinhua.

Peste 50 de artisti cer ca Eurovision 2019, programat n Israel, sa aiba loc n alta tara / Personalitatile ndeamna BBC sa boicoteze festivalul

Creatoarea de moda Vivienne Westwood, muzicianul Peter Gabriel si regizorul Mike Leigh se numara printre cele peste 50 de personalitati care au cerut ca editia de anul acesta a concursului Eurovision, care va avea loc la Tel Aviv, in Israel, sa se desfasoare in alta tara, potrivit bbc. com, scrie Mediafax. De asemenea, personalitatile au solicitat BBC sa boicoteze concursul si sa nu il transmita, astfel incat sa oblige European Broadcasting Union sa mute concursul, scrie The Guardian.

Scoala din Bistrita unde au fost gasite larve n lapte nu a respectat procedurile/ Ancheta este ngreunata

Ancheta declansata in cazul laptelui cu larve descoperit la o scoala din Rodna din judetul Bistrita-Nasaud se desfasoara cu dificultate, dupa ce institutia de invatamant nu ar fi respectat procedurile sanitar-veterinare si nu a anuntat autoritatile, ci a returnat producatorului baxul infestat.

Caz revoltator la o scoala din Bistrita-Nasaud! Profesorii au descoperit viermi la laptele pentru elevi

Este ancheta la scoala din localitatea Rodna, judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce s-au gasit viermi intr-un bax de lapte destinat elevilor. Una dintre cutiile cu lapte s-a spart, laptele a curs in bax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )