Libnet.ro
UNICEF

09:45

Incendiu puternic la un centru de recuperare din Arad. Pacientii au fost evacuati

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la un centru de recuperare din Arad. Pacientii au fost evacuati

Incendiu puternic la un centru de recuperare din Arad. Cei 20 de pacienti au fost evacuati de urgenta dupa ce focul a cuprins acoperisul. Nu s-au inregistrat victime, insa panica a fost. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un centru de recuperare din Arad. Pacientii au fost evacuati

Pacientii aflati intr-un centru de recuperare din judetul Arad au fost evacuati, duminica dimineata, din cauza unui incendiu care a izbucnit la acoperis.

VIDEO Incendiu puternic la groapa de gunoi din Arad

Un incediu puternic a izbucnit, vineri dimineata, la groapa de gunoi a orasului Arad, fiind afectata o suprafata de aproape 3. 000 mp, transmite Mediafax.

Incendiu puternic in Capitala! Un barbat a fost salvat in ultima clipa

Clipe de groaza intr-un cartier din Capitala. Un barbat a fost transportat in stare grava la spital dupa ce cladirea in care locuia a luat foc. Are arsuri pe mai mult de jumatate din corp. Azi, trei.

Oficiu postal din Arad, spart de doua ori in ultimele luni, de fiecare data intr-o minivacanta pentru bugetari. Hotii au luat un singur tip de obiecte

Un oficiu postal din Arad a fost pradat pentru a doua oara in ultimele luni, fix in timpul zilelor libere, pentru ca nu are paza si nici supraveghere video. Hotii au furat numai produse comandate de pe.

Oficiu postal din Arad, spart a doua oara in trei luni. Ce au furat hotii

Un oficiu postal din municipiul Arad a fost spart de hoti, in noaptea de joi spre vineri, usa dislocata fiind observata de trecatori abia vineri dupa-amiaza, in conditiile in care este zi nelucratoare si of.

Incendiu puternic in Arad. Flacarile se intind pe 3000 de metri patrati - VIDEO

Incendiu devastator la groapa de gunoi de la marginea orasului Arad. Pompierii se chinuie sa stinga de ore bune flacarile care se intind pe 3. 000 de metri patrati. Fumul dens poate fi observat de la cativa.

Incendiu puternic in apropierea Parisului! Zeci de persoane au fost ranite

Un important incendiu a izbucnit duminica dupa-amiaza in cartierul Landy din Aubervilliers, in apropierea Parisului. intr-un prim bilant a fost anuntat ca 19 persoane sunt ranite, dintre care cinci pompieri.

Incendiu puternic in Botosani. O intreaga fabrica de cauciuc a fost distrusa

O fabrica de cauciuc din municipiul Botosani a fost distrusa de un incendiu care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, a declaratseful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, colonelul.

Cel mai frumos centru istoric din Romania! Rivalizeaza cu Budapesta si Viena

In ultimii ani, piata Unirii din Oradea, piata centrala a orasului, a fost transformata pe modelul celor din Viena sau Budapesta. Piata Sf. Ladislau de odinioara a primit numele actual de Piata Unirii intre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )