Libnet.ro
UNICEF

23:45

Incendiu puternic in Covasna! Peste 20 de pompieri intervin la fata locului

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in Covasna! Peste 20 de pompieri intervin la fata locului

Peste 20 de pompieri din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta ISU) Covasna intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit miercuri intr-o gospodarie din localitatea. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la o hala din Craiova

Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineata, la o hala de la marginea Craiovei, in apropiere de Isalnita, in care erau depozitate aparatura electrocasnica, scaune, diverse piese de mobilier, la fata.

Incendiu puternic la un depozit din Vaslui. Sistemul RO-Alert a fost pus in functiune

Un incendiu puternic a izbucnit, duminica, la un depozit situat intr-o fosta fabrica din zona industriala a municipiului Vaslui, cetatenii fiind avertizati prin sistemul Ro-Alert cu privire la degajarea.

Incendiu devastator in Mehedinti. Zeci de persoane au fost evacuate. Detalii de ultima ora

Un incendiu puternic a izbucnitin noaptea de luni spre marti, dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Nu mai putin de 20 de persoaneau fost evacuate, iar alte zece s-au autoevacuat. Din primele.

Incendiu puternic pe un vas in apropiere de coastele Californiei. Mai multi morti si raniti

Garda americana de coasta a fost solicitata pentru o operatiune de salvare pe coastele din sudul Californiei, un vas cu 34 de persoane la bord luand foc, potrivit presei americane.

AUTORITATEA ELECTORALA, DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Peste 20 de mii de persoane inregistrate pentru votul prin corespondenta

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, miercuri, ca, pana la ora 13. 00, s-au inregistrat 20. 040 de persoane care doresc sa voteze prin corespondenta la alegerile prezidentiale, dar si 19. 430 de alegatori care prefera sa se deplaseze la sectia de votare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )