Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incendiu puternic la un depozit din Vaslui. Sistemul RO-Alert a fost pus in functiune

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la un depozit din Vaslui. Sistemul RO-Alert a fost pus in functiune

Un incendiu puternic a izbucnit, duminica, la un depozit situat intr-o fosta fabrica din zona industriala a municipiului Vaslui, cetatenii fiind avertizati prin sistemul Ro-Alert cu privire la degajarea. continuă pe Antena3

Noi detalii in cazul copilului din Vaslui care a fost lasat sa moara pe strada

Serviciul de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui a explicat joi, intr-un comunicat de presa, modul de interventie in cazul unui copil accidentat pe data de 27 august, dupa ce au aparut o serie de acuzatii cu.

Incendiu puternic la o hala din Craiova

Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineata, la o hala de la marginea Craiovei, in apropiere de Isalnita, in care erau depozitate aparatura electrocasnica, scaune, diverse piese de mobilier, la fata.

INCENDIU la un depozit din Vaslui! Focul ar fi izbucnit din cauza copiilor care se jucau in acea zona

Un depozit situat intr-o fosta fabrica din Vaslui s-a facut scrum in urma unui incendiu. Din cauza degajarii mari de fum toxic, vasluienii au fost avertizati prin sistemul RO-alert sa ia masuri pentru a nu-si.

VIDEO FOTO Incendiu puternic la o hala industriala din nordul Capitalei Mesaj prin Ro-Alert catre populatie, din cauza fumului dens - UPDATE

Un incendiu puternic a izbucnit vineri la o hala industriala din nordul Capitalei. Zona a fost acoperita de un fum dens, astfel ca populatia a fost avertizata prin Ro-Alert sa evite sa iasa afara. Declaratii contradictorii ale autoritatilor privind destinatia halei in care a izbucnit incendiul. Dan Tudorache: Constructia se afla in parcul industrial al lui Puiu PopoviciuUPDATE 14. 00: 27 de masini de stingere trimise la fata locului; este afectata o suprafata de 10. 000 de metri patratiUPDATE 14. 38: Incendiul a fost localizat, adica nu mai exista riscul de extindere la alte cladiri. Exista risc de prabusire a halei.

Incendiu la un depozit din Dambovita! A fost emis mesajul RO-ALERT

Un incendiu a izbucnit, sambata, la un depozit de substante chimice din localitatea damboviteana Butimanu, informeaza ISU Dambovita. La fata locului au intervenit forte sporite de pompieri, iar.

VIDEO Incendiu la fosta fabrica de mobila din Vaslui. Cetatenii avertizati prin Ro Alert sa se protejeze impotriva fumului

Mai multe echipaje de pompieri intervin la un incendiu izbucnit duminica, 1 septembrie, la fosta fabrica de mobila din municipiul Vaslui.

Incendiu puternic in judetul Tulcea! Pompierii intervin de urgenta!

Un puternic incendiu de vegetatie a izbucnit intr-o localitate din judetul Tulcea. Pompierii au intervenit de urgenta vineri intr-o localitate din judetul Tulcea pentru stingerea unui puternic incendiu.

Prefectul Capitalei, despre incendiul de la un depozit din nordul Bucurestiului: Focul nu va fi stins decat probabil maine

Prefectul Capitalei, Marius Cristian Ghincea, spune ca incendiul izbucnit la un depozit din nordul Bucurestiului a fost localizat, dar in schimb nu va fi stins decat probabil maine, atunci cand reprezentantii autoritatilor vor putea sa si intre in hala. El afirma ca, din cate a aflat, acolo se aflau si tuburi de oxigen si vopseluri, cerneluri, intrucat a fost si o tipografie.

Patru femei din Vaslui s-au urcat la ocazie, iar corpurile lor au fost descoperite intr-o padure. Dosarul, un esec al Politiei ce lasa urme adanci si astazi

Patru femei au fost ucise si abandonate in padurile din judetul Vaslui, intre anii 2000 si 2004, fara ca autorul crimelor sa fie descoperit pana in prezent. Toate cele patru victime au fost omorate dupa ce.

Raspuns halucinant al autoritatilor din Vaslui, dupa ce un copil a fost lasat sa moara pe strada: Ghinion! Masina a plecat la alt caz

Un alt caz scoate la iveala nepasareacu care autoritatile actioneaza atunci cand vietile oamenilor sunt in pericol, dar si indiferenta , indolenta crasa si lipsa de empatie de care dau dovada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2913 seconds )