Libnet.ro
UNICEF

21:00

Incendiu puternic la doua blocuri din Chiajna. Raed Arafat:Este de analizat modul in care se fac aceste constructii - LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la doua blocuri din Chiajna. Raed Arafat:Este de analizat modul in care se fac aceste constructii - LIVE VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri,in Chiajna,la mansarda a doua blocuri lipite si s-au extinspana la etajul al treilea. in zona s-a degajat un nor urias de fum care a fost vizibil de. continuă pe Antena3

INCENDIU DEVASTATOR langa Bucuresti! Doua BLOCURI sunt cuprinse de FLACARI (VIDEO)

Incendiu puternic langa Bucuresti. Mansarda a doua blocuri din Chiajna, Ilfov, a luat foc, vineri dupa amiaza. La fata locului au trimise 20 de autospeciale de stingere. ISU Bucuresti-Ilfov transmite.

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu puternic n comuna Chiajna. Mansarda a doua blocuri lipite a luat foc. Prefectul judetului Ilfov: Incediul pare sa fie de natura electrica / Locatarii afectati vor fi cazati ntr-un hotel

Mansarda a doua blocuri lipite, nou construite, din comuna Chiajna a luat foc, iar 25 de masini de pompieri intervin pentru a stinge incendiul. in zona nu exista hidranti, motiv pentru care autospecialele sunt alimentate din Lacul Morii, aflat in apropiere. Potrivit prefectului judetului Ilfov, desi in acest moment sunt supozitii, incendiul pare sa fie de natura electrica. De asemenea, potrivit acestuia, locatarii afectati de incendiu vor fi cazati intr-un hotel.

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu puternic n comuna Chiajna / Mansarda a doua blocuri lipite a luat foc

Mansarda a doua blocuri lipite din comuna Chiajna a luat foc, iar aproximativ 20 de masini de pompieri intervin pentru a stinge incendiul.

INCENDIU DEVASTATOR langa Bucuresti, la Chiajna! Trei BLOCURI sunt cuprinse de FLACARI (VIDEO)

Incendiu puternic langa Bucuresti. Mansarda a trei blocuri din Chiajna, Ilfov, a luat foc, vineri dupa amiaza. Adunity_82496 La fata locului au trimise 25 de autospeciale de stingere. In zona nu exista.

Cum arata blocurile din Chiajna dupa stingerea incendiului - VIDEO

Imagini tulburatoare au fost surprinse cu drona ISU Bucuresti-Ilfov, la Chiajna, dupa ce incendiul care a cuprins trei blocuri a fost localizat si lichidat. Imaginile filmate de sus arata ca cele mai multe.

Incendiu puternic in Bucuresti

Un numar de 12 autospeciale si doua autoscari au intervenit, in noaptea de miercuri si joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinte situate in sectorul 1 al Capitalei, potrivit ISU.

Incendiu puternic intr-un bloc din Slatina. 30 de persoane evacuate, o femeie decedata

Un puternic incediu a izbucnit vineri-dimineata intr+un bloc din municipiul Slatina, o femeie decedand, iar 30 de locatari reusind sa se autoevacueze.

O tanara insarcinata, afectata de incendiul din Chiajna. A ajuns de urgenta la spital

O tanara de 23 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incendiului izbucnit in Chiajna. Femeia insarcinata a fost expusa la fum si a fost nevoie sa fie dusa la Spitalul Universitar din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )