Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic la o fabrica din Bucuresti: A fost emis mesaj RO-ALERT

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la o fabrica din Bucuresti: A fost emis mesaj RO-ALERT

Un incendiu a izbucnit joi seara la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei. ISU Bucuresti-Ilfov a emis un mesaj RO-ALERT. continuă pe Antena3

VIDEO Incendiu puternic la o fabrica din sectorul 3 al Capitalei

Un incendiu a izbucnit joi seara la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei. ISU Bucure.

ALERTA iN CAPITALA! INCENDIU PUTERNIC in sectorul 3! Sistemul RO ALERT a emis o AVERTIZARE

Un incendiu de proportii s-a produs joi seara la fabrica Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei, pe strada Ilioara.

Incendiu puternic in Bucuresti. Pericol de explozie

Un incendiu major s-a produs in sectorul 3, la Fabrica Electromontaj. A fost emisa avertizare RO-ALERT.

Incendiul de la Fabrica de Electromontaj din Bucuresti a fost stins. Anunt meteorologilor despre norul de fum

Incendiul la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 a fost stins, potrivit informatiilor de la Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Cine este soferul de BMW care a fost implicat intr-un scandal cu un vatman din Bucuresti: A jucat pentru Steaua

Scandalul in care au fost implicati un vatman din Bucuresti si un sofer de BMW a devenit viral pe retelele de socializare si a avut parte de reactii foarte diverse. Se pare ca barbatul care se afla la volanul autoturismului este un fost fotbalist.

Schimb de replici intre Gabriela Firea si Ministrul Mediului pe tema poluarii din Bucuresti

Ministrul Mediului Costel Alexe si Gabriela Firea au avut, marti seara, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala. Ministrul i-a reprosat Gabrielei Firea ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, ii raspunde Firea.

Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti. A inceput scandalul cu Guvernul Orban

Se pare ca atacurile indreptate spre Primaria Capitalei, venite de la Guvernul Orban, nu au lasat fara replica edilul Capitalei. Gabriela Firea a pornit razboiul declaratiilor impotriva reprezentantilor Guvernului Orban. Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti Totul, pare-se, ar fi pornit de la o postare a Gabrielei Firea, pe .

Disputa intre ministrul Mediului si primarul Capitalei pe tema poluarii Firea catre Alexe: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti!

Ministrul Mediului Costel Alexe si primarul general Gabriela Firea au avut, marti seara, la Antena 3, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala, cel dintai reprosandu-i ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, i-a raspuns Firea, potrivit Mediafax.

Incendiu puternic in Bucuresti, la Fabrica Electromontaj. Exista pericol de explozie

ISU Bucuresti-Ilfov anunta ca la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3, unde joi seara a izbucnit un incendiu, este pericol de explozie. Pericolul de explozie a fost constatat in urma evaluarii facute la fata locului de pompieri, informeaza reprezentantii ISUBIF.

VIDEO Incendiu puternic intr-un apartament din Slatina. 22 persoane au fost evacuate, doua femei au fost transportate la spital

Un puternic incendiu a izbucnit, joi-dimineata, 8 ianuarie 2020, intr-un apartament din municipiul Slatina, fiind necesara evacuare a zeci de persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )