Libnet.ro
UNICEF

08:45

Incendiu puternic intr-un complex rezidential din Bucuresti: Flacarile au cuprins mai multe apartamente (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu puternic intr-un complex rezidential din Bucuresti: Flacarile au cuprins mai multe apartamente (VIDEO)

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in complexul rezidential Confort City din Sectorul 3 al Capitalei, situat pe Soseaua Vitan Barzesti. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc si au. continuă pe B1

Incendiu puternic intr-un complex rezidential din Bucuresti. Seful ISU Ilfov: Blocurile erau pentru birouri (VIDEO)

UPDATE 16:14: Pompierii au intervenit cu 26 de autospeciale cu apa si sapte autoscari, la fata locului aflandu-se, de asemenea, echipaje de descarcerare si de prim-ajutor. O pesoana a fpcut un atac de panica.

INCENDIU PUTERNIC la un complex rezidential din apropierea CAPITALEI.

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Incendiul afecteaza etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidential Confort City. Nu au fost inregistrate victime. Incendiul se manifesta cu un fum gros, iar flacarile afecteaza .

INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE O persoana a fost dusa la spital, relateaza Realitatea TV. UPDATE Complexul rezidential Confort City, unde a izbucnit marti un incendiu puternic, nu are autorizatie din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea, citata de Rtv. net. Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, .

VIDEO. INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE Locatarii sunt disperati si spun ca le este frica sa mai stea in casele lor. Cei mai multi dintre au ramas fara bunuri. Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scarii. A intrat un pompier si a cazut din picioare din cauza ca nu putea sa respire. Astea nu mai sunt casa de locuit. O sa mergem la Rin, au spus oamenii. Vezi detalii AICI. UPDATE Un pompier intoxicat cu fum a fost dus la spital, potrivit Realitatea TV. UPDATE Reprezentanul dezvoltatorului imobiliar al .

Incediu puternic la un bloc de locuinte din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit la un complex rezidential din sectorul 3 al Bucurestiului, conform surselor de presa.

Incendiul din complexul rezidential din Bucuresti a fost stins. Seful ISU Ilfov: Blocurile erau pentru birouri (VIDEO)

UPDATE 17:00: Incendiul a fost stins. Unul din pompierii care au intervenit a fost intoxicat cu fum si a necesitat transportarea la Spitaul Floreasca. UPDATE 16:14: Pompierii au intervenit cu 26 de autospeciale cu apa.

Incendiu puternic in Bucuresti: Mai multe mansarde dintr-un complex rezidential, cuprinse de flacari. Locatarii, evacuati

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc din cartierul Vitan, in sectorul 3 din Bucuresti. Mai multe echipaje de pompieri intervin la.

Peste 10.000 de participanti la Parada elevilor din Bucuresti.

Grupurile de elevi vor pleca in mars pe traseul Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Bulevardul Unirii - Piata Constitutiei. Dupa sosirea in Piata Constitutiei, elevii vor asista la un concert sustinut de Alex Velea, Smiley si Dj Sava feat Adela Popescu, a precizat Primaria Capitalei. Participantii au pancarte pe sunt scrise numele unitatilor de invatamant la care invata, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), Marian .

Crima in cartierul Ferentari din Bucuresti: Un tanar de 16 ani a fost injunghiat mortal

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un alt tanar, in urma unui conflict spontan, anunta Mediafax, citand Politia Capitalei.

14 morti si zeci de raniti intr-un atac sinucigas din Afganistan

14 persoane au fost ucise si peste 60 ranite, intr-un atac sinucigas cu bomba, produs in orasul Khost, din estul Afganistanului, anunta Khaama Press. Tinta atacatorului a fost un convoi militar comun, format.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )